Podnikatelé pod vedením Hospodářské komory zamíří do Pákistánu na veletrh Expo

08.11.2017 18:12

Desítka českých firem se ve dnech 8. až 12. listopadu zúčastní podnikatelské mise do Pákistánu pod vedením viceprezidenta Hospodářské komory ČR Bořivoje Mináře. Zástupci firem budou mít možnost navázat nové kontakty v rámci 10. veletrhu Expo v pákistánském Karáčí.

Podnikatelé pod vedením Hospodářské komory zamíří do Pákistánu na veletrh Expo
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

Mise je zaměřena na firmy, které již s pákistánskými partnery spolupracují, nebo mají v této zemi zájem o navázání obchodních vztahů. Cesta je určena společnostem z oboru textilního a kožedělného průmyslu, potravinářství a potravinářských technologií, farmaceutického průmyslu, energetiky, strojírenství i dalších oborů.

V průběhu mise se delegace zúčastní slavnostního zahájení veletrhu Expo, podnikatelského setkání organizovaného Federací komor, řady jednání v rámci veletrhu a setkání s potenciálními pákistánskými obchodními partnery.

„Pákistán je pro české firmy poměrně složité teritorium a není snadné na tamější trh proniknout. Právě proto je tu Hospodářská komora, aby podnikatelům pomohla a usnadnila jim vstup do této podnikatelsky velmi zajímavé a perspektivní země,“ doplňuje viceprezident Hospodářské komory ČR Bořivoj Minář. Podnikatelská delegace odletěla do Pákistánu dnes před 16. hodinou.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…