Pojištění kol od ERV Evropské pojišťovny si rychle našlo své zákazníky

31.03.2014 12:39

V rámci veletrhu cyklistiky For Bikes představila ERV Evropská své pojištění jízdních kol. To je určeno pro majitele nových nebo zánovních bicyklů, které nejsou starší než dva roky. S tímto pojištěním se už milovníci cyklistiky nemusejí obávat krádeže kola ani jeho poškození. Pojistit si můžete i elektrokolo.

Pojištění kol od ERV Evropské pojišťovny si rychle našlo své zákazníky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zaparkovaná kola

Pojištění jízdních kol má široký rozsah pojistné ochrany a sahá i tam, kde pojištění domácnosti nestačí. Vztahuje se na krádež kola z objektu i volného prostranství, z auta i nosiče na kolo. V klidu můžete být i v případě poškození nebo zničení kola při nehodě a přepravě, nebo pokud se stanete obětí vandalismu. „V případě krádeže kola, dostává klient voucher do obchodu, kde si kolo pojistil. Pokud dojde k poškození kola, má majitel nárok na opravu tam, kde si pojištění sjednal,“ upřesňuje ředitel obchodu a marketingu ERV Evropské pojišťovny Ondřej Rušikvas.

Pojištění nabízí ve spolupráci s ERV Evropskou 83 obchodů s cyklistickým vybavením po celé republice (www.ervpojistovna.cz/cs/seznam-prodejcu-kola). Dá se uzavřít na jeden nebo dva roky a platí v Česku i po celém světě. Velkou výhodou je, že ERV Evropská pojišťovna nezohledňuje amortizaci. To znamená, že v případě zničení či odcizení kola dostane majitel kola voucher na nový výrobek. „O pojištění jízdních kol je mezi klienty zájem, průměrná cena pojištěného kola je cca 40 000 korun,“ říká Rušikvas. Pojišťovna si zakládá na srozumitelných pojistnách podmínkách s minimem výluk. Vyřízení pojistné události může klient řešit online a trvá maximálně sedm pracovních dní.

Pojištění jízdních kol od ERV Evropské pojišťovny zaštítily takové osobnosti, jako je například dvojnásobný mistr světa v biketrialu Josef Dressler. Více na www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol.

ERV Evropská pojišťovna je součástí největší světové skupiny cestovních pojišťoven, patří do rodiny ERGO a Munich Re, jedné z vedoucích světových zajišťoven. Toto silné mezinárodní zázemí jí umožňuje být i v České republice nositelkou světových trendů ve svém oboru. ERV pojišťovna nabízí nejširší spektrum vysoce kvalitních produktů od pojištění pro individuální jednorázové cesty přes celoroční pojištění až po skupinové pojištění pracovních cest. Již posedmé v řadě byla Asociací českých pojišťovacích makléřů zvolena Pojišťovnou roku v kategorii Specializovaný pojistitel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…