Policie ČR: Mezinárodní konference Rady RAIPOL

03.12.2022 15:11 | Tisková zpráva

Evropská asociace RAILPOL sdružuje evropské policejní složky zabývající se kriminalitou a veřejným pořádkem na železnici a v jejím okolí.

Policie ČR: Mezinárodní konference Rady RAIPOL
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

V průběhu minulého týdne se ve Slovinsku v Ljubljani konala již 47. mezinárodní konference Rady RAILPOLu, a to za účasti ředitele Ředitelství služby pořádkové policie PP ČR plk. Mgr. Petra Sehnoutky.  Kromě konferencí se pořádají kontrolní akce "24-Blue", kdy jedna z nich na našem území proběhla na začátku listopadu letošního roku.

Dále jsme se zapojili do mezinárodního cvičení RAILEX za účasti Speciální pořádkové jednotky Moravskoslezského kraje. Předsedové pracovních skupin na konferenci představili a odprezentovali svou činnost za tento rok a přijali nové členy, a to Polské železniční policejní agentury (SOK) a jako přidruženého partnera Kanadské železniční policie. Hlavním bodem bylo předání dlouholetého vedení RAILPOLu Holandskou královskou policií Francouzské státní policii. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…