Poslanecká sněmovna přivítá zájemce 8. května

21.04.2022 14:21 | Tisková zpráva

U příležitosti Státního svátku se v neděli 8. května 2022 opět po dvouleté přestávce, způsobené epidemií COVID, tradičně uskuteční Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně.

Poslanecká sněmovna přivítá zájemce 8. května
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanecká sněmovna ČR

Reprezentační sály, zasedací místnosti a kanceláře některých parlamentních výborů i další prostory sídla Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky v Praze na Malé Straně budou přístupné od 9.00 do 16.00 hodin od vchodu z Malostranského náměstí č. 19. Hosté budou moci nahlédnout i do hlavního jednacího sálu.

Skupiny návštěvníků budou doprovázet průvodkyně Pražské informační služby, které hosty během cca hodinové prohlídky seznámí s historií budov, architektonickými zajímavostmi i s jejich současným využitím.

Program letošního Dne otevřených dveří je bohatší o možnost prohlédnout si výstavu ve sněmovních kuloárech s názvem Thunovský palác v proměnách staletí, která představuje stavební vývoj sněmovních interiérů a jejich výzdobu v různých časových etapách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Doktorandů je nejméně za posledních dvacet let

20:48 Český statistický úřad: Doktorandů je nejméně za posledních dvacet let

Na vysokých školách v Česku se v roce 2023 vzdělávalo 308,6 tisíc studentů, z nichž téměř pětinu tvo…