Potřebujete dát ložnici svůj styl? Zvolte fototapety!

13.03.2019 14:30

Každá ložnice by měla mít konkrétní styl. Určitě jí nějaký vtisknete pouze tím, že koupíte kvalitní postel a samozřejmě skříně. Tedy v případě, že nemáte žádnou šatnu. Rozhodně není od věci zvolit i takové vybavení, které sice není nijak výrazně funkční, nicméně dokáže vtisknout ložnici osobitý styl. Přesně toto lze tvrdit bez problémů o fototapetách.

Potřebujete dát ložnici svůj styl? Zvolte fototapety!
Foto: myloview.cz
Popisek: Fototapety

Dnešní moderní variace jsou doslova kouzelné a z ložnice dokážou utvořit místo, kam se budete velmi rádi vracet a relaxovat. Pokud si příliš nevíte rady s tím, jaké motivy by se právě k vám hodily, určitě nevěšte hlavu. V následujících řádcích se podrobně podíváme na ty nejoblíbenější a vy si budete moci být jistí tím, že získáte ideální inspiraci.

Akty jako sázka na intimitu

Máte rádi pohledy na lidské tělo? Proč ne, v mnoha ohledech může být dokonalé a inspirativní. Především akty dokážou odhalit nejrůznější kontury v té nejbezprostřednější podobě. Určitě není od věci vybrat takové akty, jež jsou maximálně neotřelé a poutavé. Často se jedná o pozice těla, které jsou přirozené, ale pouhým okem mnohdy zanedbatelné. U aktů není zapotřebí vsázet na spousty pestrých barev, bohatě postačí pohled na jednobarevně vystínované lidské tělo, které už samo o sobě vypadá perfektně. Akty mohou být doplněny ještě jinými neživými motivy tak, aby celek vypadal ještě mnohem více neotřele.

Propracovaná rostlinná kompozice

Krásné rostliny dokážou oživit jakýkoli interiér. Fototapeta do ložnice právě s tímto motivem vypadá naprosto skvěle a můžete si být jistí tím, že se vám při na detailní propracované kompozice listů bude dívat velmi příjemně. Je fakticky jedno, jestli se bude jednat o klasické jednobarevné kombinace na bílém podkladu, nebo standardní rostliny v mnoha barvách třeba na černém pozadí. Záleží hlavně na tom, do jaké míry potřebujete mít ložnici tmavou, nebo naopak světlou.

Koně jsou symbolem nespoutanosti

Pohled na koně je inspirativní prakticky vždycky. Jsou symbolem vznešenosti a absolutní nespoutanosti se vším všudy. Vybírat si lze z mnoha různých plemen těchto nádherných velkých zvířat. Hodně oblíbení jsou především bělouši. Do ložnice se budou hodit v každém případě, vždyť právě bílá barva by mohla být něčím, co pokoj ještě více zjemní a přidá mu další hodnotu. Jinak je možné vybírat jak záběry na koně v detailech, tak třeba zachycení stáda ve cvalu. Milovníci dostihů si také mohou přijít na své při pohledu na závodní koně. Třeba fototapety na zeď do ložnice zachycující koně při skoku jsou doslova inovativní.

Černobílé geometrické variace

Pokud máte rádi spíše jednoduché variace v minimálním barevném pojetí, určitě se vám budou líbit černé geometrické tvary na bílém podkladu. Jedná se většinou o kombinaci černých trojúhelníků, jež dokážou vytvořit hodně poutavou atmosféru i v ložnici. Pohledy na takovéto kombinace jsou vždy zvídavé. Člověk nikdy neví, co si za takovouto abstrakcí může představit. A samotná představivost je v ložnici nesmírně důležitá, co říkáte?

Minimalistické město

Máte spíše vztah k industriálnímu prostředí? Urbanistické studie doma mít nemusíte, nicméně město načrtnuté pouze černou barvou na bílém podkladu vypadá náramně. Může se klidně jednat o velmi triviální pojetí. O to více se můžete kochat pohledem na domky různých tvarů. Představovat si pod nimi můžete jak klasické obytné čtvrti, tak i takové kostely a jiné větší budovy spíše veřejného charakteru. Záleží jen na vás, co si zvolíte a v jakém prostředí se budete cítit příjemněji.

Vyšívaní plameňáci jako výsledek lidské šikovnosti

Umíte vyšívat? Pokud ne, vůbec to nevadí! Možná se pro vás stanou tapety do ložnice inspirací, jež bude mnohem lepší než samotné vyšívání jako takové. Takoví vyšívaní plameňáci zobrazení na fototapetě vypadají náramně. Kompozice několika barev včetně černého pozadí vzhledově rozhodně nezklame a celkový dojem z ní se zavděčí oku každého člověka. V ložnici navíc plameňáci vytvoří jakýsi uvolněný dojem, vždyť se jedná o zvířata působící hodně poutavě.

Nejkrásnější fototapety do ložnice najdete na myloview.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Celní správa: Pražští celníci odhalili další nelegální hernu

22:04 Celní správa: Pražští celníci odhalili další nelegální hernu

Pražští celníci v dozoru nad provozováním hazardních her nepolevují. V pražských Nuslích odhalili ne…