Povodí Moravy: Den otevřených dveří na přehradě Bystřička a MVE Ivančice

14.03.2016 8:33

Státní podnik Povodí Moravy uspořádá u příležitosti Světového dne vody na přehradě Bystřička a v malé vodní elektrárně Ivančice den otevřených dveří.

Povodí Moravy: Den otevřených dveří na přehradě Bystřička a MVE Ivančice
Foto: Povodí Moravy
Popisek: Povodí Moravy

Zájemci nahlédnou s průvodcem do vnitřních prostor přehrady a elektrárny v sobotu 19. března 2016. Prohlídky začínají v 9 hodin.

VD Bystřička: Sraz zájemců o prohlídku bude na nádvoří u domku hrázného (správní budova vodního díla Bystřička). Prohlídky začínají vždy v celou hodinu od 9 hod do 14 hod.

MVE Ivančice: Sraz bude před areálem MVE. Pro parkování aut je určena odstavná plocha na levém břehu řeky Jihlavy (před hospodářským mostem). Prohlídky budou probíhat po skupinách max. 8 až 10 osob a to v čase od 9 hod do 14 hod.

Kvůli zvýšeným bezpečnostním opatřením bude platit přísný zákaz fotografování ve VD Bystřička i MVE Ivančice a vstup bude povolen pouze s malými příručními zavazadly sloužícími k uložení osobních dokladů (cca 20 x 20 cm). Prosíme proto návštěvníky, aby si na prohlídku brali jen nejnutnější věci.

Průvodci podají výklad k jednotlivým zařízením a zodpoví případné dotazy, které se k vodnímu dílu a elektrárně vztahují. Během prohlídky je nutné dbát na vlastní bezpečnost a dodržovat pokyny pracovníků podniku. Návštěvníkům doporučujeme vhodnou obuv s neklouzavou podrážkou do vlhkého prostředí a vzhledem k nízkým teplotám v přístupových štolách i vhodné oblečení. Děti do 15 let věku se mohou prohlídek zúčastnit pouze s doprovodem dospělých.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…