Přečtěte si letní Bulletin ZP 211. Zjistíte, že stojí za to být její součástí

06.08.2016 21:19

Pokud se chcete dozvědět nové zajímavosti o své Zdravotní pojišťovně ministerstva vnitra (ZP 211) nebo se k pojišťovně přehlásit, přečtěte si letní vydání Bulletinu Speciál, které vám nyní nabízíme v elektronické podobě.

Přečtěte si letní Bulletin ZP 211. Zjistíte, že stojí za to být její součástí
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

Kromě řady zajímavostí ze života fenomenálního gólmana Petra Čecha, zážitků českého polárníka Václava Sůry a dalších, jsme pro vás připravili řadu informací o ZP 211 - druhé největší zdravotní pojišťovně v zemi, o nejlepší zdravotní pojišťovně roku 2015, jejíž péče o klienty se řídí heslem: Zdraví jako vášeň!

Zjistíte, že jsme pojišťovnou, která inspiruje k zdravému životnímu stylu a umí se zároveň dobře postarat o ty své klienty, kteří potřebují kvalitní, moderní, vyspělou zdravotní péči. Na tu ročně vydáme 28 miliard korun. Denně tak od pojišťovny plyne nemocnicím, lékařům, lékárnám a dalším poskytovatelům zdravotních služeb více než 74 milionů korun. Jsme prostě spolehlivým partnerem všem klientům, kterých je dnes už více než 1 283 000.

Čtěte, bavte se a inspirujte se. Třeba zjistíte, že není od věci být součástí právě takového moderního týmu a do konce září vyplníte online přihlášku. Stačí mít chytrý telefon umožňující práci s dotykovou obrazovkou a připojením na internet. Pak jen párkrát kliknete a od ledna už můžete být součástí ZP 211. Společenství, kde platí, že zdraví je vášeň.

Bulletin Speciál 2016 naleznete zde.

Krásné léto vám přeje celý tým ZP 211!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …