Prezident HK ČR byl přijat prezidentem ČR panem Milošem Zemanem

22.04.2013 9:41

Prezident Hospodářské komory České republiky (HK ČR) Petr Kužel byl dnes přijat prezidentem České republiky panem Milošem Zemanem. Předmětem setkání zástupce podnikatelů a hlavy státu byla především podpora průmyslu a podnikání.

Prezident HK ČR byl přijat prezidentem ČR panem Milošem Zemanem
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

 

„Velmi si vážím přijetí u pana prezidenta Miloše Zemana a jsem rád, že jsme oba projevili společné názory nad rozvojem České republiky i hospodářství. S panem prezidentem jsme v rámci diskuze o podpoře podnikání jednali o možnostech zvýšení přílivu investic do ČR. Dalšími stěžejními tématy byla legislativa, diskutovali jsme o rozvoji regionů ČR, vědě, výzkumu a inovacích nebo o možnostech většího rozvoje evropských vztahů. Pan prezident se zajímal o malé a střední firmy. V rámci diskuse o konkurenceschopnosti firem jsme rovněž rozvinuli téma učňovského školství a odbornosti mladých lidí. Řešili jsme i exportní politiku a ekonomickou diplomacii s tímto spojenou. Pan prezident Miloš Zeman mě ubezpečil, že s HK ČR chce i nadále diskutovat a že hodlá prosazovat národní zájmy v oblasti českého byznysu,“ řekl po přijetí prezidentem České republiky Petr Kužel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komora.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČSÚ: Ekonomický význam cestovního ruchu v regionech v roce 2022 vzrostl

19:02 ČSÚ: Ekonomický význam cestovního ruchu v regionech v roce 2022 vzrostl

Po krizovém období pandemie covid-19 se v roce 2022 ekonomické výsledky cestovního ruchu ve všech kr…