Prezidentský speciál Jaromíra Soukupa dosáhl rekordní sledovanosti

23.01.2018 16:13

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic TV Barrandov slaví další úspěch, o který se postaral včerejší exkluzivní prezidentský speciál Jaromíra Soukupa, patřící do její vlastní tvorby. Ten zaznamenal rekordní sledovanost 659 tisíc diváků a stal se nejsledovanějším formátem skupiny za poslední čtyři roky.

Prezidentský speciál Jaromíra Soukupa dosáhl rekordní sledovanosti
Foto: TV Barrandov
Popisek: Prezidentský speciál Jaromíra Soukupa

V pondělí 22. ledna ve 20.15 odvysílala televize Barrandov mimořádný díl Duelu Jaromíra Soukupa – prezidentský speciál. Ctěným a zároveň jediným hostem generálního ředitele a moderátora pořadu Jaromíra Soukupa byl současný prezident a obhájce funkce v letošní volbě – Miloš Zeman.

Atraktivní host ve studiu a vypjatá politická atmosféra měly vliv na sledovanost pořadu. Včerejší prezidentský speciál ji zaznamenal dokonce rekordní – v průměru 659 tisíc diváků při podílu 15,6 procenta, což je nejlepší výsledek stanice od Silvestra 2013 a třetí nejlepší výkon pořadu vůbec. Celkový zásah pořadu alespoň na tři minuty v kuse byl 1 126 000 diváků. Pořad navíc pomohl vytáhnout celodenní podíl stanice na 8,7 procenta, tedy čtvrtý nejlepší podíl v historii stanice, a celé skupiny na 11,1 procenta.

„Takto vysoký podíl sledovanosti je výborný výsledek a jenom potvrzuje pozici a sílu Skupiny Barrandov na televizním trhu. Dokládá také to, že náš styl politickodiskusních formátů, který podle mého názoru na českých obrazovkách dosud chyběl, si našel opravdu velkou oblibu u diváků. Svou zásluhu na tom jistě má i exkluzivita hostů, které si do svých pořadů zvu. Včerejší prezidentský speciál s Milošem Zemanem a dnešní Aréna Jaromíra Soukupa s předsedou vlády Andrejem Babišem jsou toho jasným důkazem. Velmi si toho vážím a jsem rád, že naši diváci chtějí být u toho s námi,“ okomentoval úspěch generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…