Při platbě přes PayPal již nepotřebujete bankovní kartu

03.11.2012 9:09

PayPal, globální lídr v online platbách, dnes spustil funkci bankovního dobíjení, klíčovou funkci pro trh střední a východní Evropy. Tuto funkci PayPal poskytuje ve spolupráci s Trust Pay a umožňuje zákazníkům převést peníze z jejich bankovního účtu na PayPal účet a platit online bez použití bankovní karty. Tato inovativní služba je nyní k dispozici všem zákazníkům PayPal v České republice, Estónsku, Maďarsku, Slovinsku a Slovensku.

Při platbě přes PayPal již nepotřebujete bankovní kartu
Foto: PayPal
Popisek: PayPal

Funkce PayPal bankovního dobíjení umožňuje zákazníkům jednoduše převést peníze z jejich lokálního bankovního účtu na PayPal účet a platit online. Tato služba je přínosná pro ty uživatele PayPal, kteří pro platbu online raději používají bankovní účty a nechtějí spoléhat na bankovní karty. Finanční prostředky na PayPal účtu umožní zákazníkům po celém světě nakupovat rychleji a bezpečněji.
 
Počínaje dnešním dnem lze nabít kredit na PayPal účtu převodem z vlastního bankovního účtu na třech dalších trzích střední a východní Evropy: v Estónsku, Maďarsku a Slovinsku. Navazujeme tím na již existující službu bankovního dobíjení v České a Slovenské republice, která byla spuštěna dříve v tomto roce.

“Jsme nadšeni, že můžeme oznámit pokračování našeho partnerství s Trust Pay a spustit bankovní dobíjení na třech dalších trzích,” říká Ganna Yevtushenko, ředitelka PayPal pro obchod ve střední a východní Evropě. “Od našich středo a východoevropských zákazníků máme řadu signalů o důležitosti možnosti dobíjet jejich PayPal účty přímo z účtu bankovního. Bankovní dobíjení PayPal účtů v těchto pěti zemích dává uživatelům PayPal příležitost bezpečně platit online na 190 trzích, bez ohledu na to, zda chtějí použít svou bankovní kartu nebo bankovní účet,” dodala.

Nová služba bude provozována ve spolupráci s Trust Pay, poskytovatelem platebních řešení ve střední a východní Evropě. “Poté, co se služba ukázala jako užitečná na Slovensku a v České republice, jsme rádi, že ji můžeme představit i v ostatních zemích regionu. Díky našemu řešení je možné dobíjet PayPal účet v reálném čase,” řekl David Rintel, ředitel Trust Pay pro obchod.

Pro dobíjení PayPal účtu pře bankovní účet, jďete na: www.paypal-dobijeni.cz (Česká republika), www.paypal-topup.ee (Estónsko), www.paypal-topup.hu (Maďarsko), www.paypal-dobijanie.sk (Slovensko), www.paypal-topup.si (Slovinsko).

Pro více informací o PayPal: www.paypal.com<http://www.paypal.com
Pro více informací o TrustPay: www.trustpay.eu<http://www.trustpay.eu

Výhody dobíjení  

1 Nulové riziko – kredit na účtu je navýšen před koupí   
2 Kontrola utrácení – méně impulsivní nakupování v porovnání s nákupy kreditní kartou   
3 Celosvětové nákupy – přístup k tisícům obchodů po celém světě   
4 Ekonomické – zákazník neplatí žádné poplatky za dobíjení ani za platbu online   
5 Bezpečné – při nákupu není potřeba zadávat žádná finanční data

PayPal

PayPal je rychlejší a bezpečnější způsob jak platit nebo si nechat zaplatit online, přes mobilní zařízení nebo v obchodě. Služba umožňuje lidem posílat platby bez toho, že by sdíleli finanční informace, s možností flexibilního placení prostřednictvím svých PayPal účtů, bankovních účtů (na určitých trzích) a kreditních či debetních karet. PayPal je společnost patřící eBay (Nasdaq:EBAY) a s více než 117 milióny aktivních účtů ve více než 190 zemích a 25 měnách na celém světě je důležitým globálním hráčem, umožňujícím rozvoj e-commerce. PayPal má hlavní sídlo v San Jose v Kalifornii a jeho mezinárodní středisko se nachází v Singapuru. Více informací o společnosti najdete na: https://www.paypal.com.

Trust Pay

Trust Pay je platební instituce, licencovaná Slovenskou národní bankou, poskytující platební řešení pro obchodníky a jejich zákazníky. Trust Pay se, jako základní člen Visa a Mastercard, specializuje na procesování plateb kartami, na lokální bankovní transfery a bankovní transfery v reálném čase.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…