Prima: Známé herečky se připravují na veselé stáří

28.11.2013 21:27

Tereza Kostková (seriál Cesty domů), Nela Boudová, Jitka Čvančarová, Danka Šinkorová, Jana Rychterová a jediný muž Aleš Háma společně dražili krásné fotografie Prahy.

Prima: Známé herečky se připravují na veselé stáří
Foto: iprima.cz
Popisek: Loga TV Prima

Všichni se sešli na akci na podporu Nadačního fondu Veselý senior. Dražila se fotoplátna s tématem „Stará Praha“ očima seniorů. Výtěžek v hodnotě přes 30 tisíc korun poslouží klubovně pro seniory na Praze 2, kde NF Veselý senior realizuje projekt volnočasových a vzdělávacích aktivit. Členové tohoto klubu sami nafotili různá zákoutí Prahy. Patronka fondu Tereza Kostková, spolu s kolegy, se aktivně zapojila nejen při aukci na pódiu, ale mnozí z nich si také sami odnesli nějaké to dílo domů. Stárneme všichni, proto je potřeba podpořit takovéto aktivity již nyní. Naše osobnosti si to uvědomí a rádi podpoří aktivní a tvůrčí seniory a aktivity pro ně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Průmyslová produkce v březnu klesla, zakázky přibyly

19:15 Český statistický úřad: Průmyslová produkce v březnu klesla, zakázky přibyly

Průmyslová produkce v březnu meziročně reálně klesla o 2,7 %. Meziměsíčně byla nižší o 1,6 %. Hodnot…