Příští týden zasedne Rada vlády pro záležitosti romské menšiny

11.06.2016 7:35

Pod vedením svého předsedy, ministra Jiřího Dienstbiera, se bude zabývat mimo jiné programy na podporu terénní práce a prevence sociálního vyloučení a komunitní práce. Jednání se uskuteční v pondělí 13. června od 13.00 hodin v budově Úřadu vlády ČR.

Příští týden zasedne Rada vlády pro záležitosti romské menšiny
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Romský festival v Chánově

Kromě výše zmíněných bodů členové Rady vlády pro záležitosti romské menšiny  (dále jen „Rada“) také schválí jednací řád Komise pro hodnocení projektů a seznámí se s projektem „Aktivizace a zmocňování romských stakeholderů prostřednictvím Národní romské platformy“.

Členové Rady budou informováni o přípravě Zprávy o stavu romské menšiny v České republice za rok 2015, Výroční zprávy o činnosti Rady vlády pro záležitosti romské menšiny za rok 2015 a Metodiky sledování a vyhodnocování Strategie romské integrace do roku 2020. Projednají zapojení Rady do pracovních, poradních a dalších orgánů, jejichž činnost má bezprostřední dopad na oblast integrace/inkluze Romů a v závěru se seznámí s činností organizace Rubikon Centrum ve prospěch příslušníků romské menšiny. 

 

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…