Probační a mediační služba: Ředitelku Matouškovou přijal předseda Nejvyššího soudu

25.02.2022 21:44 | Tisková zpráva

Oblasti, ve kterých je důležitá spolupráce mezi Probační a mediační službou a soudci diskutovala ve středu 23. února 2022 ředitelka Služby Andrea Matoušková s předsedou Nejvyššího soudu Petrem Angyalossym. Jednalo se zejména o nastavené spolupráci v oblasti ukládání a výkonu alternativních trestů, nad jejichž výkonem má Probační a mediační služba dohled.

Probační a mediační služba: Ředitelku Matouškovou přijal předseda Nejvyššího soudu
Foto: PMS
Popisek: Probační a mediační služba - logo

„Paní ředitelka mi také doplnila informace o programových centrech Probační a mediační služby a v této souvislosti jsme řešili také agendu podmíněného propuštění a nového, v České republice zatím ojedinělého, probačního domu, který vzniká v Písku,“ uvedl Petr Angyalossy, předseda Nejvyššího soudu.

„Soudci jsou našimi důležitými partnery v rámci spolupráce v oblasti ukládání a výkonu alternativních trestů. S panem předsedou jsme řešili také současnou implementaci novely Zákona 220/2021 Sb. Dotkli jsme se i naší zkušenosti s využíváním elektronického monitoringu a aktuální situace při ukládání trestu domácího vězení,“ doplnila Andrea Matoušková, ředitelka Probační a mediační služby.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…