Proč měl Jágr na dresu ostudné "CZECH"? Umí stát dobře komunikovat své zájmy?

30.06.2016 19:23

AČRA MK byla pozvána k diskuzi, kterou iniciovala dubnová schůzka nejvyšších ústavních činitelů, kteří oficiálně poskytli veřejnosti cizojazyčnou transkripci názvu naší země "Česko" - "Czechia".

Proč měl Jágr na dresu ostudné "CZECH"? Umí stát dobře komunikovat své zájmy?
Foto: AČRA MK
Popisek: Pavel Brabec (prezident AČRA MK), Jitka Vysekalová (předsedkyně ČMS), Jiří Mikeš (VŠE), Jiří Felix (FFUK), Petr Pavlínek (profesor geografie z univerzity Nebraska/USA), Vladimír Filip (Iniciativa Česko)

Asociace českých reklamních agentur se k problematice názvu státu vyjadřovala v minulých dvaceti letech již několikrát a považuje ho v rámci marketingu naší země jako jeden z klíčových, ale zároveň bohužel nevyužitých komunikačních momentů. Setkání v Zrcadlovém sále Černínského paláce se, mimo zástupců AČRA MK, účastnili Hynek Kmoníček, ředitel Zahraničního odboru kanceláře prezidenta republiky, Jitka Vysekalová, předsedkyně České marketingové společnosti, Miroslav Jansta, předseda Unie českého sportu a Petr Pavlínek, profesor geografie z univerzity Nebraska/USA a další marketingoví odborníci, zástupci státní správy i hosté.

Zleva: Miroslav Jansta (předseda Unie českého sportu), Jitka Vysekalová (předsedkyně ČMS), Petr Pavlínek (profesor univerzity Nebraska/USA), Jakub Železný (moderátor ČT), Hynek Kmoníček (ředitel Zahraničního odboru kanceláře prezidenta republiky), Kristina Larischová (zástupkyně náměstkyně Sekce Úřadu ministerstva MZV ČR)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec