Proces řízení rizik v České poště je transparentně nastavený

07.01.2017 9:00

Poradenská společnost PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o. zhodnotila úroveň řízení rizik v České poště ke konci roku 2016.

Proces řízení rizik v České poště je transparentně nastavený
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

V závěrečné zprávě z projektu konstatovala, že proces řízení rizik v České poště je transparentně nastavený a dosahuje vysoké míry souladu s klíčovými požadavky mezinárodně uznávaných rámců, standardů a uplatňované dobré praxe v oboru. Pozitivně byla hodnocena např. skutečnost, že v České poště funguje Výbor pro řízení rizik, což není zatím v České republice běžná praxe.

Výsledek hodnocení pro mě není překvapivý. Systém řízení rizik je již mnoho let nedílnou součástí řízení podniku a podporuje transparentnost České pošty,“ říká generální ředitel České pošty Martin Elkán.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…