Prohlášení protonového centra k vyjádření ředitele VZP Ing. Kabátka ze dne 14. 4. 2014:

14.04.2014 17:35

PRAHA 14. 4. 2014 – Dnešní vystoupení ředitele Všeobecné zdravotní pojišťovny šéfa (VZP) Zdeňka Kabátka na brífinku vypadalo pro veřejnost líbivě, ale nepřineslo nic nového. Je to totiž protonové centrum, kdo už přes rok nabízí řešení sporu.

Prohlášení protonového centra k vyjádření ředitele VZP Ing. Kabátka ze dne 14. 4. 2014:
Foto: Archiv PTC
Popisek: Protonové centrum v Praze

Protonové centrum vyšlo pojišťovně vstříc ve všech směrech: například akceptovalo cenu, dobu trvání kontraktu a nabídlo stažení arbitráže.

Abychom mohli nést zodpovědnost za úspěšnost léčby a jednoznačnou výhodnost protonové terapie, musí být protonové centrum zařazeno do sítě onkologických center. Cílem je správně indikovaný pacient, kterému musí být poskytnuta léčba včas. Protonová terapie přináší výrazné výsledky oproti jiným metodám, pokud je poskytnuta jako léčba první volby. Protonové centrum  je superspecializované pracoviště stejně jako Gamma nůž nebo Cyber Knife a mělo by se k němu tudíž přistupovat stejně. Léčbu musí posuzovat specialista, který léčbu provádí a je zároveň odpovědný za pacienta. Je nutná součinnost lékařů z KOC s lékaři protonového centra v rámci indikačních seminářů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Proton Therapy Center

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…