Ředitelkou komunikace CSG se stala Kateřina Petko

11.03.2024 14:53 | Tisková zpráva

Průmyslově-technologická skupina CSG získala novou posilou do svého top managementu. Ředitelkou korporátní komunikace a marketingu skupiny CSG se stala Kateřina Petko, zkušená profesionálka, která v oblasti korporátní a marketingové komunikace působí již více než patnáct let.

Ředitelkou komunikace CSG se stala Kateřina Petko
Foto: CSG
Popisek: Nové logo Czechoslovak Group

Jejím posledním působištěm před příchodem do CSG byla společnost BNP Paribas Cardif, kde působila na pozici ředitelky pro digitální inovace a marketingovou komunikaci pro region střední a východní Evropy a vykonávala funkci tiskové mluvčí.

„Do CSG přichází Kateřina Petko v situaci, kdy po významných zahraničních akvizicích procházíme procesem internacionalizace a měníme se v globální skupinu, která provozuje výrobní podniky v osmi zemích na třech kontinentech. Věřím proto, že u nás Kateřina využije své bohaté zkušenosti s prací v mezinárodních týmech a jsem přesvědčen, že její erudice a zkušenosti budou pro naši skupinu přínosem,“ říká David Chour, výkonný ředitel CSG, který v minulých měsících korporátní komunikaci skupiny dočasně řídil.

Kateřina Petko působila v průběhu své profesní kariéry v řadě významných firem. Před nástupem do BNP Paribas Cardif řídila marketingovou komunikaci Equa bank. Pracovní zkušenosti získávala například společnosti ENI, kde vykonávala funkci ředitelky marketingu pro český a slovenský trh, zastávala též pozici ředitelky marketingu pro region střední Evropy ve společnosti Kingspan Insulation a vedla marketingovou divizi v Expobank. Kateřina Petko vystudovala ekonomii a marketingovou komunikaci na Vysoké škole finanční a správní v Praze.

V CSG bude Kateřina Petko zastřešovat a koordinovat veškeré komunikační a marketingové aktivity skupiny, která působí kromě České republiky a Slovenska také v Itálii, Španělsku, Srbsku, Velké Británii, Spojených státech amerických a Indii.

Globální průmyslově-technologická skupina CSG vlastněná českým podnikatelem Michalem Strnadem má klíčové výrobní podniky v České republice, na Slovensku, ve Španělsku, v Itálii, Indii, Velké Británii a USA a své výrobky exportuje do celého světa. CSG soustavně investuje do rozvoje svých společností a zároveň expanduje v hlavních oborech svého podnikání. Součástí skupiny jsou například česká automobilka Tatra Trucks, významný světový výrobce malorážové munice Fiocchi nebo český výrobce radarů Eldis. V podnicích začleněných do skupiny CSG a v propojených firmách pracuje více než 10 000 zaměstnanců. V roce 2022 dosáhly konsolidované tržby skupiny hodnoty 25 mld. korun. Hlavními obory CSG jsou strojírenství, automobilový, železniční, letecký průmysl, obranný průmysl a výroba munice. S produkty společností CSG se lze díky silné proexportní orientaci setkat na všech kontinentech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…