Ředitelství silnic a dálnic obhájilo certifikát kvality

29.09.2016 10:49

Certifikát shody systému managementu kvality ŘSD ČR s ISO 9001:2008 („certifikát kvality“) byl udělen generálnímu ředitelství ŘSD ČR, Závodu Praha a Správě Plzeň pro výkon činností v oblasti výstavby a modernizace dálnic a silnic I. třídy již v roce 2010. Na základě tzv. recertifikačního auditu, který provedla akreditovaná certifikační autorita DEKRA Certification s.r.o. na přelomu srpna a září 2016, byla platnost Certifikátu kvality prodloužena do 14. 9. 2018.

Ředitelství silnic a dálnic obhájilo certifikát kvality
Foto: ŘSD
Popisek: Logo ŘSD

Jednoznačnými přínosy zavedení systému řízení kvality do procesů předinvestiční přípravy staveb, investiční přípravy staveb a vlastní realizace staveb, tedy do procesů, které rozhodují o konečných nákladech výstavby a následného provozu pozemních komunikací, je zvýšení hospodárnosti a účelnosti vynakládání finančních prostředků, sjednocení a zprůhlednění realizovaných procesů, zlepšování realizace procesů na základě hodnocení měřitelných parametrů a rozvoj podnikové kultury a aktivizace zaměstnanců.

Na základě pozitivních zkušeností byl v roce 2015 systém managementu kvality rozšířen na všechny procesy a v současné době je aplikován všemi organizačními útvary Ředitelství silnic a dálnic.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…