Regionální podnikatelé chystají speciální nabídky pro návštěvníky Colours of Ostrava

02.07.2014 16:35

Festival Colours of Ostrava není pouze výjimečným hudebním svátkem, ale také velkou příležitostí pro obchodníky. Ti v rámci festivalového týdne připravují nabídky šité na míru návštěvníkům, kteří v areálu Dolních Vítkovic a stanovém městečku budou nepřetržitě trávit i několik dní. Právě pro tyto lidi chystá Uzenářství Chodura speciální Colours menu.

Regionální podnikatelé chystají speciální nabídky pro návštěvníky Colours of Ostrava
Foto: ostrava.cz
Popisek: Ostravská radnice

„Festivalovou nabídku pokrmů za akční ceny spouštíme již 15. a 16. července, kdy se koná Festival  ulicích. Návštěvníci samotného festivalu Colours of Ostrava, pak mohou cenově zvýhodněného menu využít i ve dnech 17. až 19. července,“ uvedl ředitel společnosti Beskydské uzeniny Petr Chodura.

Speciální menu bude k dispozici po celý den a návštěvníci si mohou vybrat z řady uzenářských i masových pochoutek. „Do nabídky jsme zařadili bagetu Excelent z prvotřídní šunky s vysokým podílem masa, tradiční frankfurtskou polévku s párkem, staroměstskou grilovanou klobásu či vídeňský párek. Z hlavních vařených jídel budeme podávat osvědčenou klasiku, tj. guláš s knedlíkem, pečenou sekanou s bramborovou kaší či kuřecí steak,“ popsal Colours menu Chodura. 

Jmenované pokrmy budou mít jak návštěvníci Festivalu v ulicích, tak Colours of Ostrava, kteří se prokáží náramkem, za zvýhodněnou cenu. Polévka stojí 25 korun, za vídeňský párek s chlebem a hořčicí zaplatí 29 korun, za staroměstskou klobásu pak 35 korun. Cena hlavních vařených jídel je 69 korun.

Menu si návštěvníci mohou zakoupit v blízkosti dějiště Festivalu v ulicích i Colours of Ostrava – a to v Uzenářství Chodura, které se nachází naproti hlavního vchodu do obchodního centra Forum Nová Karolina vedle kavárny Julius Meinl. Na místě je k dispozici venkovní zahrádka s posezením. „Jsme připraveni vyjít festivalovým návštěvníkům vstříc, a pokud bude o menu zájem, rozšíříme otevírací dobu prodejny na Karolině,“ podotkl Chodura.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…