Regionalnitelevize.cz přinese nový pořad o rybaření

21.02.2017 10:36

Čas na ryby - to je název nového měsíčníku o rybaření, který připravuje produkce regionalnitelevize.cz. Premiéru prvního dílu televize odvysílá v sobotu 4. března v 19.20 hodin. Diváky pořadem provede herec Ladislav Ondřej.

Regionalnitelevize.cz přinese nový pořad o rybaření
Foto: red
Popisek: Regionálnítelevize.cz

“Pořad ukáže rybářům, jak mohou zvýšit úspěšnost svého koníčku a jak si rybařinu lépe užít. Předvede rybářům méně tradiční techniky rybolovu a také jim představí skutečné ikony mezi rybáři a jejich lovné strategie. Pořad si navíc dává za cíl průběžně oslovovat mládež a přilákat nejen ji, ale také širokou veřejnost k tomuto sportu a přispět tak k šíření a propagaci rybářského sportu jako takového v očích veřejnosti,” představuje televizní novinku vedoucí produkce pořadu a sám vášnivý rybář Milan Zadělák. První díl pořadu Čas na ryby si podle jeho slov bere na mušku zimní rybaření, lov na dírkách a největší rybářský veletrh v České republice FOR FISHING 2017.
 
Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 4 roky věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …