Říjnové AutoCont StorageFórum mělo úspěch

17.10.2014 13:00

AutoCont pro své zákazníky úspěšně zorganizoval konferenci zaměřenou na technologie datových center. Celou akci, která se konala v hotelu Prague Marriott dne 9. 10. 2014, provázel především pojem FLASH, který byl skloňován napříč mnoha tematickými přednáškami.

Říjnové AutoCont StorageFórum mělo úspěch
Foto: AutoCont
Popisek: AutoCont

Konference StorageFórum 2014 byla věnována třem hlavním fenoménům: Flash – Virtualizace – Privátní Cloud, které aktuálně zásadně ovlivňují moderní datová centra. Na provoz IT v datových centrech jsou dnes kladeny stále vyšší požadavky pro úsporu nákladů, dostatek výkonu, zvýšení flexibility a zjednodušení administrace.

Téměř 200 účastníků akce mohlo kromě úvodní společné přednášky a závěrečné panelové diskuse s technologickými partnery zhlédnout i vybraná témata ve třech paralelních sekcích nabitých zajímavými možnostmi nových řešení, případovými studiemi i živými ukázkami unikátních špičkových zařízení a flash technologií.

„AutoCont v dané oblasti řešení posiluje své aktivity. Touto akcí ve spolupráci s klíčovými lokálními i zahraničními partnery demonstroval svým zákazníkům svoje know-how a odborné možnosti, které aktuálně má. Budeme rádi, když nám účastníci konference dají šanci tyto kompetence uplatnit ve svém prostředí a umožní nám pomoci jim v optimalizaci dané části provozu jejich IT,“ říká Milan Heidrich, Competence Leader pro oblast datových center a úložišť ve společnosti AutoCont.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…