Řízení letového provozu: Zpráva o společenské odpovědnosti

19.10.2017 10:18

Řízení letového provozu ČR, s. p., vydal svoji první "Zprávu o společenské odpovědnosti".

Řízení letového provozu: Zpráva o společenské odpovědnosti
Foto: ŘLP ČR
Popisek: ŘLP ČR

Dámy a pánové,

je mi ctí a potěšením představit Vám historicky první Zprávu o společenské odpovědnosti státního podniku Řízení letového provozu České republiky. V naší společnosti jsme přesvědčeni, že jako zaměstnanci moderního a úspěšného poskytovatele letových navigačních služeb, který zajišťuje bezpečnou cestu v českém vzdušném prostoru pro více než sto milionů pasažérů ročně, máme morální povinnost chovat se sociálně odpovědně a pomáhat rozvíjet podnik, v němž působíme.

Je zřejmé, že žádný úspěch není automatický a zaručený do budoucna. I v civilním letectví existují globální výzvy, které dříve nebo později ovlivní naše podnikání, ale i celé tržní prostředí. Náš současný úspěch a silná pozice nás proto zavazuje a také nám umožňuje pomáhat okolí a společnosti, nutí nás myslet na budoucnost naši i celé České republiky a především pak na její zdravý a trvale udržitelný rozvoj.

Otázka společenské odpovědnosti není v naší firemní kultuře novým prvkem. Nová jsou však některá témata, která v moderní společnosti nabyla na naléhavosti a intenzitě. Jedná se zejména o ochranu životního prostředí, transparentnost a zákonnost našeho podnikání, prosazování rovnosti příležitostí, pomoc handicapovaným spoluobčanům nebo podpora
vzdělávání v oblastech, které spoluvytvářejí dnešní nové moderní technologie. Považujeme všechna tato témata za velmi důležitá a usilujeme o realizování společenské odpovědnosti v rámci všech našich činností a jejího zaměření jak na naše zákazníky, tak zaměstnance, zřizovatele i českou společnost jako celek.

Transparentnost procesů, otevřená komunikace, ale i obyčejná mezilidská ohleduplnost a slušnost je nedílnou součástí všech našich aktivit, o kterých Vás nadále budeme informovat prostřednictvím našich pravidelných komunikačních nástrojů.

Věřím, že Vám zpráva o firemní odpovědnosti přinese očekávané informace.

S přáním příjemného čtení

Ing. Jan Klas
generální ředitel

Zprávu najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…