Romea: Našeho stipendistu přijali na právnickou fakultu

12.09.2019 20:08

Michael byl naším stipendistou od druhého ročníku gymnázia. Na jaře úspěšně odmaturoval a byl přijat hned na dvě vysoké školy. Na jednu z nich se vydá za pár dní studovat právo. Máme z toho velkou radost.

Romea: Našeho stipendistu přijali na právnickou fakultu
Foto: Redakce
Popisek: Romea

Připravili jsme s Michaelem rozhovor. Dozvíte se o něm mnoho dalších zajímavých informací. Například to, jak se dostal k Microsoftu, jak na studijní pobyt do USA a jak mu pomohlo stipendium a další podpora, kterou získal od organizace ROMEA, o.p.s ('ZDE).

Kromě této radosti máme radost i z průběhu kampaně na podporu romských studentů s názvem Společně to dokážeme. Jsme v tuto chvíli na 80% cílové částky. Na studium studentů přispělo téměř 200 dárců a my Vám za to velmi děkujeme. Podívat se můžete ZDE.

Zbylou část, v tuto chvíli necelých 100 000 Kč, bychom potřebovali dofinancovat do konce září tak, abychom v říjnu mohli vybraným šedesáti studentům poskytnout stipendijní podporu. Byli bychom velmi rádi, za jakoukoliv výši vašeho daru.

Děkujeme, že studentům pomáháte. A jak je vidět na příkladu Michaela, má to smysl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…