SSŠVT nebude chybět na přehlídce středních škol Schola Pragensis

05.11.2014 17:23

Střední školy začínají maraton dnů otevřených dveří i účastí na veletrzích vzdělávání. Soukromá střední škola výpočetní techniky Praha bude přítomná na veletrhu Schola Pragensis.

SSŠVT nebude chybět na přehlídce středních škol Schola Pragensis
Foto: SSŠVT
Popisek: Soukromá střední škola výpočetní techniky NEPOUŽÍVAT

Co studovat a jaký obor má pomyslné zlaté dno? O tom se každoročně rozhodují tisíce žáků devátých tříd i jejich rodičů po celé České republice. Pro ně je ideální návštěva Scholy Pragensis, přehlídky, která se koná 20. až 22. listopadu v pražském Kongresovém centru. Své obory představí i populární Soukromá střední škola výpočetní techniky Praha. Zároveň v listopadových dnech začínají školy pořádat tradiční dny otevřených dveří. Poznat výuku a zázemí zblízka na pražském Proseku nabídne i jedna z nejmoderněji vybavených středních škol v Česku už v pondělí 10. listopadu či ve čtvrtek 27. listopadu.

Na 19. ročníku velkého českého veletrhu škol nebude chybět ani Soukromá střední škola výpočetní techniky Praha, která patří mezi přední IT střední školy. Návštěvníci mají možnost seznámit se s jejími obory a dostanou pozvánku školu osobně navštívit. „Kromě nás, pedagogů, jsou na veletrhu přítomni i naši studenti. Lépe totiž komunikují s mladšími zájemci o studium a obory jim vysvětlí takříkajíc v jejich jazyce. Navíc mají přímou zkušenost. Snažíme se veletrh pojmout kreativně, ale nebudu více prozrazovat. Přijďte se sami podívat,“ zve Aleš Kratochvíl, zástupce ředitele SSŠVT s tím, že letos mají číslo stánku 232.

Z veletrhů míří zájemci na prohlídku škol

Ze zkušenosti hodně deváťáků míří na osobní návštěvy škol právě z veletrhů, mají tak stále své nezastupitelné místo v prezentaci škol. Své brány otevře SSŠVT pro zájemce celkem pětkrát. První den otevřených dveří se uskuteční již 10. listopadu. „Na prezentačních výstavách se účastníme každým rokem a rádi. Stejně tak zveme na naše netradiční dny otevřených dveří, kde si mohou zájemci prohlédnout celou školu od učeben doslova nabitých výpočetní technikou až po posilovnu,“ láká ředitel Martin Vodička z http://www.sssvt.cz/, která bude tradičně prezentovat velmi poptávaný obor Informační technologie. Škola nabídne hned několik specializací: Správu počítačových sítí, kde studenti prakticky zkouší správu serverových operačních systémů fungujících na platformě Windows i Linux. Dále specializace Programování a databázové systémy nebo Grafické systémy a tvorba webových stránek. Studenti jsou připravování od teoretických poznatků z oblasti IT přes širokou škálu praktických dovedností. Při studium mohou složit prestižní mezinárodní kurzy týkající se informačních technologií Cisco Academy a Autodesk Academia.

Schola Pragensis 2014

Kdo nemá ve výběru školy jasno, pomůže aktuální výstava Schola Pragensis. Letošní 19. ročník přehlídky a nabídky studijních oborů pražských středních a vyšších odborných škol se uskuteční ve dnech 20. – 22. 11. 2014 v Kongresovém centru Praha. Vstupné je zdarma.

Dny otevřených dveří SSŠVT

Soukromá střední škola výpočetní techniky v Praze na Proseku pořádá letos dny otevřených dveří v řádných termínech vždy od 17.30 hod.:

10. listopad 2014 (pondělí)
27. listopad 2014 (čtvrtek)
10. prosinec 2014 (středa)
20. leden 2015 (úterý)
16. únor 2015 (pondělí)

V případě zájmu o individuální prohlídku školy je možné napsat na sssvt@sssvt.cz. Pro mimopražské studenty škola nabízí ubytovací kapacity.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…