Sanatoria Klimkovice přijímají rezervace na rehabilitační péči pro zdravotníky

30.07.2021 18:23

Dnes začala Sanatoria Klimkovice přijímat rezervace na rehabilitační péči pro zdravotníky, kteří chtějí využít státní lázeňský voucher v hodnotě 8 tisíc korun.

Sanatoria Klimkovice přijímají rezervace na rehabilitační péči pro zdravotníky
Foto: mesto-klimkovice.cz, Jozef Oravec
Popisek: Klimkovice

Ministerstvo zdravotnictví ho vyhlásilo zhruba před měsíce jako odměnu pro zdravotníky za jejich nasazení v době epidemie covidu-19. Nabízíme speciální balíčky jak pobytové, tak dva typy ambulantních. Rezervace si mohou dělat přímo zdravotníci sami v naší přijímací kanceláři, fakturace se bude provádět přes jejich zaměstnavatele (nemocnice), od nichž budeme tím pádem potřebovat objednávky k rezervovaným pobytům. Důvod je ten, že nemocnice jsou žadateli a poté příjemci dotace na vouchery. Naše balíčky jsou nastaveny tak, aby je pokryla osmitisícová dotace, ovšem v případě zájmu si je mohou klienti sami rozšířit. Do konce roku mohou Sanatoria Klimkovice, jejichž kapacita je v současné době zcela zaplněna, přijmout zhruba 100 až 120 zdravotníků. Předpokládáme, že se nám nepodaří pokrýt celou poptávku. Jsme ale rádi, že  můžeme uvolněním alespoň části kapacity také poděkovat zdravotníkům za jejich mimořádné nasazení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…