Šéfka asociace podnikatelek Kateřina Haring rozjede sérii podcastů, povede rozhovory s Češkami v byznysu

12.05.2020 18:20

Prezidentka Českomoravské asociace podnikatelek a manažerek (ČMAPM) Kateřina Haring odstartuje tento týden na zpravodajském serveru podcast o ženském podnikání s názvem Podnikatelka.

Šéfka asociace podnikatelek Kateřina Haring rozjede sérii podcastů, povede rozhovory s Češkami v byznysu
Foto: cmapm.cz
Popisek: Českomoravská asociace podnikatelek a manažerek - logo

Na rozhovory, které bude sama moderovat, si bude každý týden zvát slavné české podnikatelky a manažerky, ale i ty, které zatím veřejnost nezná. První podcast bude k poslechu 14. května.

„Příběh úspěšného ženského podnikání, který se vynořil v Česku v posledních letech, vyvářejí tisíce podnikatelek, které často zůstávají veřejnosti skryté. Chtěla bych, aby posluchači poznali příběhy nejen těch známých, ale i těch, jejichž práci a služby denně využíváme, ale téměř nic o nich nevíme,“ uvedla Kateřina Haring. „Právě teď, kdy je mnoho hlavně malých a středních podniků existenčně ohroženo, je potřeba napřít síly, a ukázat, jak je jejich činnost pro fungování každé obce a každého města velmi důležitá,“ dodala Haring.

Prvním hostem rozhovoru, který bude k dispozici posluchačům ve formě podcastu na webu INFO.CZ, bude známá pražská šperkařka Jitka Kudláčková. Následovat budou majitelka pražského hotelu The Emblem Helena Valtrová, majitelka brněnské spediční firmy Madasped Markéta Hezinová nebo Petra Mikulcová, zakladatelka online platformy pro domácí cvičení Gymbee, a mnohé další.

Českomoravská asociace podnikatelek a manažerek byla založena v roce 1995. Sdružuje na 160 členek, majitelek a manažerek menších a středních podniků, podnikajících v mnoha různých oborech. Podrobné informace o asociaci lze nalézt na webových stránkách https://www.cmapm.cz/.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…