Show Jana Krause: Výtečný Čtvrtníček, výborná Dusilová a vyvolený Vladko

02.01.2014 17:00

Do dalšího dílu Show Jana Krause přijali pozvání bavič Petr Čtvrtníček, zpěvačka Lenka Dusilová a dvojnásobný vítěz Vladko Dobrovodský.

Show Jana Krause: Výtečný Čtvrtníček, výborná Dusilová a vyvolený Vladko
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Premiéru dalšího dílu čtvrté série Show Jana Krause uvidíte v pátek 3. ledna ve 22.20 na Primě.

V roli hostů se po americkém vzoru objeví diváci, kteří přijeli z největší dálky.

Moderátor přivítal Petra Čtvrtníčka, který přišel v teplákách. „Vy tady v Čechách poslední dobou určujete módu,“ nadhodil moderátor a připomněl nedávné Petrovo vystoupení s nahým pozadím na Českém slavíku. „Tyhle tepláky, to je trest pro mou dceru. Dítě přinese dvojku, tatínek odpíná pásek a já si beru z věšáku tyhle sexy tepláčky a jdu nakoupit. Včera měla blbý řeči na Ježíška a já říkám, ještě slovo a vezmu si tepláčky ke Krausovi. A měla dneska u oběda zase řeči, tak mám tepláky,“ vysvětlil Petr, který poté k velkému pobavení diváků svlékl tepláky a daroval je moderátorovi. Jana Krause zajímaly okolnosti představení s Jirkou Lábusem a Jiřím Macháčkem, v němž shánějí na internetu Jarce Hanušové nohu, o kterou nedávno přišla. „Vydražili jsme její botu a vybrali jsme peníze, aby Jarka měla na vozík; je taky potřeba, aby se stěhovala do bezbariérového bytu a podobně, takže peníze se budou hodit,“ vysvětloval Petr Čtvrtníček. Pochlubil se, že kromě kapely Buzerant vystupuje s Leošem Nohou ve skupině Evald a Vašek. „Máme písně, třeba jako Černý muž pod bičem otrokáře ožil a podobné,“ popsal pan Čtvrtníček. Moderátora zajímalo, co na jeho aktivity říká jeho paní. „Paní dělala jedenáct let judo, takže někdy je to jen o očním kontaktu,“ vysvětlil host. Probrali spolu Petrova studia. „Vystudoval jsem střední UMPRUM a pak jsem se hlásil na DAMU, a nevzali mě. Nakonec jsem rád, že jsem se nedostal na žádnou hereckou školu. Stejně to dělám a k tomu dělám ještě spoustu dalších věcí, které bych jako herec na oblasti, pětkrát rozvedený alkoholik asi nedělal,“ uzavřel to.

Moderátor představil Lenku Dusilovou, prvotřídní českou zpěvačku. „Myslím, že nejste takový fanda, abyste si chodila povídat do televizních talk show. Co bych mohl udělat, abyste se cítila lépe?“ nadhodil moderátor. Zpěvačka ho ujistila, že opravdu fanynka televizních show není a že je trochu nervózní. Předala moderátorovi dárek – poslední cédéčko – a probrali, proč Lenka v posledních letech jezdí na Aljašku. „Já jsem tam jezdila z osobních důvodů, za svým bývalým přítelem, který tam pracoval. Ale je to dobré místo, člověk má dost času na sebe, aby přemýšlel, hrál na kytaru…“ vyprávěla Lenka. Dodala, že je tam trochu tma, že spala někdy déle, ale že se o Aljašce nechce bavit. „Nebyla jsem tam jako turista, takže jsem necestovala, tak k tomu nemám, co říct,“ uzavřela to Lenka. „O čem se tedy chcete bavit – kromě hudby?“ vyzval ji moderátor. „Jéžiš, já jsem sem neměla chodit,“ posteskla si zpěvačka za smíchu publika. Jana Krause zajímalo, co je pravdy na těch teoriích, že Lenka vždy vydá desku a pak „zmizí“ ze světa. „No, to je zajímavý. Já to tak nevnímám. Ale dělám si prostě v práci, co chci, a lidi si myslí, že když se neobjevuju v komerčních projektech, tak že asi nezpívám,“ vysvětlovala zpěvačka. Probrala s moderátorem svou novou desku, Baromantika. „Máte někoho, kdo se o Vás stará jako agent nebo manažer?“ chtěl vědět moderátor. „Ale jo, mám. Ale moje písničky se v komerčních rádiích moc nepouštějí,“ dodala zpěvačka. „Ale Vaše písničky, které jste nazpívala s Davidem Kollerem, hrála komerční rádia a lidi vás poslouchali rádi a všimli si Vás tam,“ oponoval moderátor. „Ale to nebyly moje písničky, já je nenapsala a byla jsem tam jen jako ozdoba,“ odpověděla Lenka. Nicméně se s moderátorem shodla na tom, že při zpívání se cítí opravdu šťastná. „Vy jste si asi říkal, co tady se mnou budete celou dobu dělat, že jo?“ vyptávala se nakonec zpěvačka. „No, já jsem si byl rozhodně jistý minimálně tím, že Vás požádám o písničku,“ ujistil ji moderátor a vyzval Lenku, jestli by zazpívala.

Třetím hostem byl Vlado Dobrovodský, čerstvě VyVolený vítěz reality show. „Naposledy jsem tu byl u Vás před osmi roky, když jsem tu soutěž poprvé vyhrál,“ připomněl Vlado. „Bylo to teď náročnější než poprvé. V normálním životě dvakrát, třikrát ročně bouchnu a pak jsem v pohodě. Ve vile to bylo náročnější. Vy byste tam taky bouchnul,“ ujistil ho Vladko. „Ale já tam na rozdíl od Vás nelezu,“ odpověděl moderátor. Vladko vyprávěl, že poslední čtyři roky žil ve Španělsku, ve Valencii. „Začal jsem tam od píky. Od sběru mandarinek, pomerančů, postupně jsem se přihlásil do školy, abych se naučil jazyk. Já jsem vždycky záviděl příteli, který dělá učitele, že chodí šťastně do práce i z práce a on si se mnou promluvil a řešili jsme, co bych měl dělat. Já jsem chtěl být vždycky tanečník, líbil se mi klasický balet, tak jsem nakonec dospěl k tomu, že začnu dělat herectví,“ vyprávěl Vladko, že se nakonec ve Španělsku přihlásil na kurzy herectví. „Můj profesor mi říkal, že tohle je valenciánská oblast a že valenciánský jazyk je nesmírně těžký a že více šancí bych měl v Madridu. Vrátil jsem se v té době do Čech, abych si tady uspořádal různé věci a ujasnil si, co dál, a jednoho dne mi zavolali z televize, že si mě lidé přejí vidět ve Vile. Strávil jsem tam dalších sto dní a bylo to hrozný,“ vyprávěl Vladko. „Ale máte na byt, ne?“ komentoval to moderátor. „Kdybych Vás tady chtěl trochu rozdráždit, co je taková jistota?“ chtěl vědět moderátor. „Třeba lenost. Nebo nepořádek. Ale já se přiznám, já taky někdy bývám nesnesitelnej a jsem na přes hubu. Když se třeba rozčílím, nedokážu někdy poslouchat druhého. Až později se třeba omluvím,“ vysvětloval Vladko. „Řekl byste, že jste dobrák?“ chtěl vědět moderátor. „Co je tohle za otázku? No, jsem dobrej,“ ujistil ho host. „Takovej dobrej dobrák,“ uzavřel to moderátor.

Závěrem se Jan Kraus spolu s Petrem Čtvrtníčkem, synem Davidem a za podpory sboru narychlo sestaveného z publika pustil do zpěvu předělané písně „Hnědá je dobrá“ od Ondřeje Hejmy, kterou přetextoval právě Čtvrtníček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…