Siemens držitelem ocenění Innovation Award 2012

15.10.2012 8:00

Společnost Siemens získala prestižní ocenění Innovation Award 2012 za ultrazvukový průtokoměr Sitrans FUT1010 pro ropný průmysl.

Siemens držitelem ocenění Innovation Award 2012
Foto: red
Popisek: Siemens

Soutěž Innovation Award již třináctým rokem vyhlašuje odborný časopis Flow Control. Jejím cílem je upozornit na nejzajímavější produkty a řešení pro procesní průmysl, které pomáhají uspořit čas, snížit náklady a zvýšit produktivitu výrobního procesu.

Ultrazvukový průtokoměr Sitrans FUT1010 je určen pro oblast těžby a dopravy ropy, resp. zemního plynu a pro petrochemický průmysl. Senzory jsou na povrchu měřicí trubice průtokoměru upevněny pomocí unikátního montážního systému TransLoc, který nevyžaduje téměř žádnou údržbu, protože při měření nedochází ke kontaktu senzorů s měřeným médiem. Speciální způsob upevnění senzorů vyvinutý společností Siemens umožňuje provést standardní kalibraci, a dosáhnout tak vyšší přesnosti měření.

Další předností průtokoměru je, že se v něm při průtoku kapalin s velkým podílem parafinu netvoří rušivé úsady, které často vznikají v tradičních snímačích při měření průtoku uhlovodíků. Systém TransLoc minimalizuje potřebu údržby a zkracuje odstávky zařízení, čímž se snižují celkové náklady na měření a zkracuje doba návratnosti investic.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.