Ski areál SYNOT Kyčerka: V provozu téměř všechny vleky. Příští pátek navíc lyžování pro jedničkáře zadarmo!

21.01.2016 18:50

Více než půl metru sněhu, z toho přibližně dvacet centimetrů nového, přírodního. To jsou ideální podmínky k lyžování, na jaké právě v těchto dnech láká lyžařský SKI areál Kyčerka. A co víc – již jsou zde sjízdné také běžecké stopy.

Ski areál SYNOT Kyčerka: V provozu téměř všechny vleky. Příští pátek navíc lyžování pro jedničkáře zadarmo!
Foto: Ski areál SYNOT Kyčerka
Popisek: Kyčerka hlásí až půl metru sněhu!

„Jsme rádi, že nám počasí konečně vyšlo vstříc a lyžaři si u nás mohou užívat pravou zimu. V provozu máme téměř všechny sjezdovky – červenou, modrou, sportovní i dětský park se dvěma vleky a pohyblivými pásy,“ doplnila za areál Andrea Matyščáková.

V provozu jsou také veškeré doprovodné služby, jako lyžařská škola, půjčovna lyží a snowboardů, skiservis a několik možností občerstvení přímo u svahu. Každé úterý, čtvrtek a sobotu si navíc zájemci mohou užívat večerního lyžování.

„Nezapomněli jsme samozřejmě ani na školáky, pro které jsme na příští pátek připravili překvapení.  Každý kluk či holka, navštěvující základní školu s výborným prospěchem, bude moci lyžovat zadarmo. Podmínka je jediná – ukázat pololetní vysvědčení, na kterém nebudou jiné známky, než jedničky,“ doplnila Matyščáková.

Podobné akce pro školáky pořádá SKI areál Kyčerka každoročně a je o ně velký zájem.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…