Skupina Barrandov: Kauzy Jaromíra Soukupa pokořily půlmilionovou hranici

14.12.2017 14:17

Skupina Barrandov slaví další úspěch, o který se postaraly první díly nového publicistického pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa – zasáhly 521 tisíc diváků a zařadily se tak mezi nejúspěšnější formáty ve své kategorii na českých televizích. Skupina tím potvrdila, že i nadále pokračuje ve svém růstu a těší se stále vyšší divácké oblibě.

Skupina Barrandov: Kauzy Jaromíra Soukupa pokořily půlmilionovou hranici
Foto: Skupina Barrandov
Popisek: Televizní Skupina Barrandov

Minulou středu odvysílala televize Barrandov premiérové vydání publicistického pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa. Na přetřes přišla kauza Vidkun, která se týká údajného ovlivňování některých trestních kauz a úniků informací z trestních spisů. Moderátor pořadu Jaromír Soukup divákům přehledně vysvětlil průběh celé kauzy i to, kdo je za tyto nekalé praktiky zodpovědný. Premiéru prvního dílu si nenechalo ujít 182 tisíc diváků při podílu pěti procent. Alespoň tři minuty v kuse ho vidělo 293 tisíc diváků.

Na tento díl navázalo včerejší vysílání pořadu, které zasáhlo ještě více diváků – a to 361 tisíc. Sledovanost navíc od startu výrazně rostla a její podíl se zvýšil až na 6,3 procenta. Obě vysílání Kauz Jaromíra Soukupa pak dohromady zasáhly 521 tisíc diváků.

Jsem velmi potěšen, že se nám i s novým pořadem podařilo připojit k nejsledovanějším formátům televize Barrandov, mezi které již dlouhodobě patří TÝDEN s prezidentem či Duel Jaromíra Soukupa. Vnímám to jako pozitivní zpětnou vazbu od diváků, jež odráží nejen přitažlivost tohoto formátu, ale i naši snahu o co nejzajímavější programové schéma,“ uvedl generální ředitel televize Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…