Skupina Barrandov představuje své podzimní programové schéma

23.08.2018 13:26

Jedna z nejúspěšnějších televizních stanic Skupina Barrandov představuje své podzimní programové schéma. Všechny čtyři televizí kanály skupiny – hlavní TV Barrandov, filmový KINO Barrandov, dokumentární Barrandov PLUS a rodinný Barrandov FAMILY – vsadily nejen na osvědčené televizní pořady, ale také na novinky, které v českém televizním prostředí nemají konkurenci.

Skupina Barrandov představuje své podzimní programové schéma
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

V pondělí 27. srpna 2018 odstartuje Skupina Barrandov nové podzimní programové schéma. To je postaveno jak na vlastní tvorbě, především na hlavním kanále, tak i na akvizičním obsahu a nových zpravodajských pořadech.

„Novým programovým schématem reaguje televize Barrandov na zvýšený divácký zájem o pořady, které se věnují politice a hlavně velkým ekonomickým a politickým kauzám. I proto od podzimu nabídneme divákům v tomto typu pořadu řadu nových prvků, které zvýší jejich zážitek ze sledování. Velkou roli v novém schématu zaujímají také zábavné pořady, ve kterých diváci uvidí spoustu známých osobností. Věřím, že si z naší široké nabídky vyberou a že je bude bavit stejně, jako tomu bylo doposud,“ uvedl generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Divácky nejpopulárnější pořady televize Barrandov jsou diskuse moderované generálním ředitelem Jaromírem Soukupem, a tak právě ony tvoří základní kámen celého schématu. Čtvrteční večery na stanici TV Barrandov budou již tradičně patřit diskusnímu bloku sestávajícímu ze dvou pořadů – TÝDEN s prezidentem a Duel Jaromíra Soukupa, které se staly nejúspěšnějšími pořady ve své kategorii na českých plnoformátových televizích. Nabídku politickodiskusních pořadů rozšíří ještě nedělní novinka Bez cenzury a středeční Jaromír Soukup LIVE – první a zároveň jediný diskusní pořad, ve kterém dostanou prostor lidé z publika. Žádná cenzura, jen silné názory a otázky obyčejných lidi, proti kterým se postaví oblíbený moderátor.

Se startem podzimního programového schématu budou nedělní večery věnované souhrnu těch nejdůležitějších událostí za minulý týden, podaných s vážností tématům vlastní. Stále však s lehkým nadhledem a vtipem, který je pro jednoho
z nejpopulárnějších českých moderátorů příznačný. To vše v pořadu Týden podle Jaromíra Soukupa. Diváci nepřijdou ani o stálice programu Arénu Jaromíra Soukupa či Kauzy Jaromíra Soukupa a na ně navazující nový formát Jak dopadly Kauzy Jaromíra Soukupa.  Pondělní večery pak budou patřit osobnostem české kulturní a společenské scény v originální diskusi Instinkty Jaromíra Soukupa.

Televizní stanice ale nezapomíná ani na milovníky zábavných pořadů. O velkolepou show se postará oblíbený moderátor Vlasta Korec, a to v pořadu ANO nebo NE.
V nové soutěžní zábavné hře budou moci diváci poměřit své síly s celebritami. Nepůjde jen o znalosti, ale i o značnou dávku štěstí a diváci v něm budou moci hrát o zajímavé ceny včetně úžasných zájezdů. Zkrátka nepřijdou ani fanoušci Dany Morávkové, kteří se můžou těšit na premiérové díly pořadu Tenký led Dany Morávkové, v němž se řeší kontroverzní témata, která hýbou českou společností, ale i příběhy obyčejného života.

O silné emoce nebude nouze ani v scripted reality vysílané o víkendu – Záchranáři, kde profesionální zdravotničtí záchranáři zasahují v příbězích podle reálných událostí. Diváci tak během celé akce můžou vidět záchranářům pod ruce, zjistit, proč a jak záchranáři postupují, dozvědět se, jak by měli zareagovat, dostanou-li se sami
k podobnému případu. To vše na pozadí zajímavých rodinných příběhů i skutečných dramat, kde jde o život.

Součástí programového schématu budou samozřejmě i premiérové díly Nebezpečných vztahů a Jak to dopadlo!?, moderované Honzou Musilem, Soudkyně Barbary či Soudce Alexandra a rovněž i České tajenky. Další divácky přitažlivé filmové snímky z akviziční tvorby budou patřit především kanálu KINO Barrandov, který láká na premiéry romantických filmů a seriálů. O dětské diváky
a fanoušky dokumentární tvorby se postará Barrandov PLUS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…