Skupina LEO TRANSPORT uspěla na mezinárodním veletrhu InnoTrans

22.09.2012 8:54

Velkým úspěchem skončila účast skupiny LEO TRANSPORT na dopravním veletrhu InnoTrans, který tento týden hostil Berlín.

Skupina LEO TRANSPORT uspěla na mezinárodním veletrhu InnoTrans
Foto: LEO Express
Popisek: Nová souprava LEO Express se poprvé předvedla v Česku

Nová vlaková souprava LEO Express od švýcarského výrobce Stadler byla po celou dobu doslova v obležení a její exteriér a interiér si během uplynulých čtyř dnů prohlédly a vyzkoušely tisíce v drtivé většině velmi spokojených návštěvníků z řad široké veřejnosti, médií i odborníků. Vlak LEO Express dokonce navštívily špičky zahraničních železničních dopravců. Všechny zaujal zejména velmi nadstandardní „letecký“ interiér určený speciálně pro dálkovou dopravu a líbil se i elegantní zevnějšek nové švýcarské soupravy.

Vlak LEO Express byl také jediný z na veletrhu vystavených souprav, ve kterém byl připraven inovativní program – návštěvníci si mohli na vlastní kůži vyzkoušet výcvikový simulátor, který je napojený přímo na reálné stanoviště strojvedoucího. Simulátor, který byl prakticky neustále plně obsazený zvědavci, bude LEO Express využívat pro výcvik svých strojvedoucích. 

Vlak LEO Express měl také další prvenství – jako jediný byl ozdoben uměleckou složkou, o kterou se starala výtvarnice Monika Vargová. Ta využila příležitosti a výtvarně zobrazila dojmy z veletrhu. Muziku pak hned první den u vlaku tvrdilo uskupení bubeníků Muerta Mente.

Na veletrhu InnoTrans se veřejnosti vůbec poprvé představila leasingová společnost LEO Pool, která je stejně jako nový vlakový dopravce LEO Express součástí skupiny LEO TRANSPORT Leoše Novotného. LEO Pool zajišťuje leasing kolejových vozidel pro železniční dopravce. Zájemci mohli na stánku LEO Pool získat více informací o fungování této společnosti a navázat kontakty se samotným managementem této perspektivní firmy.

„Odvážím si s InnoTrans velmi dobré pocity. Naše souprava výrazně zaujala jak laickou tak odbornou veřejnost.  V průběhu veletrhu jsme se také setkali s mnoha západoevropskými železničními dopravci a domlouvali jsme se s nimi na budoucí spolupráci, ať už v oblasti marketingu nebo obchodu,“ říká Leoš Novotný, majitel skupiny LEO TRANSPORT.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LEO Express

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…