Sledovanost stanice Barrandov PLUS stoupá, padl další rekord

22.09.2016 18:25

Barrandov PLUS se těší dlouhodobě rostoucímu zájmu diváků. Zatímco v týdnu od 22. do 28. srpna zaznamenala rekord v týdenním podílu od začátku svého vysílání, nyní dosáhla nové nejvyšší hodnoty – 20. 9. měla největší denní share ve všech hlavních cílových skupinách.

Sledovanost stanice Barrandov PLUS stoupá, padl další rekord
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Úterý 20. září se zapsalo jako dosavadní nejúspěšnější vysílací den stanice Barrandov PLUS, podíl denní sledovanosti se v cílové skupině 15+ vyšplhal na hodnotu 1,1 % a v mladší cílové skupině 15 – 69 let dosáhl dokonce hodnoty 1,2 %.

Pozornost diváků nejvíce zaujaly filmy Dva výtečníci a Dvojníci s Budem Spencerem a Terencem Hillem v hlavní roli, které stanice Barrandov PLUS vysílala v hlavním vysílacím čase. Pozitivní ohlasy sklidila také soutěžní reality show Drtivá porážka nebo dokumentární seriál Čínské megastavby. Nejúspěšnějším pořadem z vlastní tvorby byl Exploziv.

V dalších dnech se mohou diváci na Barrandov PLUS těšit na reprízu kriminálního seriálu Doktorka Kellerová s Kateřinou Brožovou v hlavní roli, zábavného pořadu Můžu dál? s oblíbeným moderátorem Alešem Cibuklou nebo na výběr nejlepších dílů pořadů Kurňa, co to je? a Vtip za stovku!. Na své si přijdou i filmoví fanoušci, program nabídne akční snímek Sopka: Místo přistání či třeba komedii Podvodníček v ráji.

„Velice nás těší, že sledovanost stanice Barrandov PLUS i po nedávném rekordu dále roste. Věřím, že diváci oceňují bohatou nabídku, kterou jim přinášíme jak z vlastní tak i akviziční tvorby. I nadále se budeme snažit, aby byla programová nabídka atraktivní,“ okomentoval úspěch Skupiny Barrandov Jaromír Soukup, předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…