Společnost Eurodražby.cz představuje specialistu pro oblast aukcí

06.08.2012 13:20

Společnost Eurodražby.cz, český lídr v oblasti nedobrovolných dražeb, jmenovala Jana Vamberského specialistou pro oblast aukcí.

Společnost Eurodražby.cz představuje specialistu pro oblast aukcí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Nástěnka dražeb zabavených věcí na exekutorském úřadě

Společnost chce vedle veřejných dražeb nemovitostí nabízet i další služby a aukce jsou přirozenou volbou. Úkolem Vamberského bude novou službu dále rozvíjet. Do jeho kompetencí spadá i nový aukční online systém, kde bude možné nalézt nabídky a licitovat o ceně.

„Naše společnost je jedničkou v oblasti nedobrovolných dražeb, v současnosti rozšiřujeme naše  působení a zaměřili jsme se na aukce. Ty jsou alternativou realitního prodeje a mohly by rozhýbat stagnující realitní trh. Úkolem Jana Vamberského, bude především zpopularizovat tento druh prodeje a koupě nemovitostí,“ uvedl Radim Hasman, předseda představenstva společnosti Eurodražby.cz.

Po studiích oboru marketing a management cestovního ruchu se soustředil na oblast realit. Působil na katastrálním úřadě v Ústí nad Labem, poté několik let pracoval jako realitní makléř. Do společnosti Eurodražby.cz přišel na konci roku 2011 a nyní je specialistou pro oblast aukcí.

„Lidé v aukcích prodávají a kupují vše, od elektroniky, přes oblečení až po nábytek, ale nemovitosti zatím tento trend minul. Rád bych ukázal, jaké výhody přináší,“ řekl Jan Vamberský.

Jan Vamberský je svobodný a bezdětný. Mezi jeho záliby patří v létě vodní turistika, cyklistika a in-line bruslení, v zimě pak lyžování.

O společnosti EURODRAŽBY.CZ a.s.

Společnost Eurodražby.cz se zabývá realitní a obchodní činností od roku 1997. Specializuje se na nedobrovolné dražby, v tomto segmentu patří dlouhodobě mezi nejlepší na českém trhu. Podle celkového finančního objemu dosaženého vydražením majetku jsou v současné době lídrem v pořadí dražebníků. Současně jako jediná dražební společnost nabízí možnost dražby na dálku přes prostředníka, který se jí fyzicky účastní. Od listopadu 2011 je možné sledovat probíhající dražby on-line v reálném čase, což je na českém trhu rovněž unikát. Členem České asociace dražebníků je společnost Eurodražby.cz od roku 2001. Více informací naleznete na www.eurodrazby.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…