Společnost Mibcon jako první v ČR získala certifikace pro SAP HANA

05.10.2013 17:08

Společnost MIBCON a.s. se stala prvním partnerem SAP v České republice, který získal certifikace SAP HANA Product Authorization a SAP HANA Support Authorization k in-memory technologii SAP HANA.

Společnost Mibcon jako první v ČR získala certifikace pro SAP HANA
Foto: Archiv
Popisek: SAP

K získání těchto certifikací je potřeba prokázat vysokou úroveň znalosti produktu a odborných dovedností. Navíc pro získání certifikace je nutné nastavit procesy k zajištění servisní podpory obchodních partnerů a projít také auditem společnosti SAP. Zkoušky pro získání certifikátu skládají konzultanti společnosti přímo v rámci vzdělávacího a certifikačního programu SAP. 

Získané certifikace opravňují společnost Mibcon a.s. k nepřímému prodeji licencí a služeb spojených s implementací SAP HANA. Díky nim tak jako první otevírá dveře do světa „in-memory computingu“ svým stávajícím i novým zákazníkům. Mibcon a.s. tak opět potvrdil svou strategii být přední společností na českém trhu v oblasti zavádění inovativních technologií. Nyní Mibcon a.s. hodlá nejen dále rozšiřovat svou nabídku služeb spojených s implementací SAP HANA, ale věnovat se i vývoji vlastních produktů na této platformě.

„Jsem velice potěšen naší certifikací, neboť SAP HANA se věnujeme již více než dva roky. Během této doby nás SAP HANA a její rychlý vývoj neustále překvapují a přesvědčují, že se nejedná jen o běžnou evoluci v oblasti technologií, ale že SAP HANA má potenciál zcela změnit způsob a přístup, jakým společnosti pracují. Sledovali jsme, jak SAP HANA začínala jako nástroj k dosažení rychlejších analýz. Dnes je však její rozsah mnohem větší. Velký potenciál pro naše zákazníky vidíme také v oblasti vývoje vlastních aplikací na platformě SAP HANA, které umožní podnikání v reálném čase.“ řekl Jan Holík, ředitel společnosti Mibcon a.s.

Více informací najdete na www.sap.com, @sapnews nebo www.sap-tv.com.

Fotobanku společnosti SAP najdete zde: http://www.sap-tv.com/stockfootage/

O společnosti SAP

SAP, lídr trhu s aplikačním softwarem, pomáhá podnikům a organizacím všech oborů a velikostí lépe fungovat a dosahovat svých cílů. SAP umožňuje lidem a organizacím pracovat společně mnohem efektivněji a využívat podnikové informace tak, aby byli neustále před konkurencí. Přitom nezáleží na tom, zda je SAP využíván ve skladě nebo podnikové prodejně, na mobilních zařízeních nebo klasických počítačích, na pracovišti zákaznické podpory nebo v kanceláři představenstva. Aplikace a služby společnosti SAP pomáhají již více než 248 500 zákazníků dosahovat vyšších zisků, zajistit si udržitelný růst a přizpůsobovat se aktuálním potřebám. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala více než 1000 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy.

O společnosti MIBCON a.s.

MIBCON a.s. je přední poradenská a technologická společnost působící na českém, slovenském trhu a v zahraničí již více než 15 let. Zaměřuje se na implementaci špičkových softwarových technologií podporujících podnikové procesy. Poskytuje poraden­ství, konzultace, implementace, procesní optimalizace a integrace zejména oblastech řízení výkonnosti zahrnující Plánování & Konsolidace, Reporting a Datové sklady, dále podnikového informačního systému SAP ERP, webových a mobilních technologií užitných v oblasti podnikových procesů. MIBCON a.s. spolupracuje s nejvýznamnějšími v oblasti IT. Je obchodním partnerem SAP, HP, IBM a člen řady profesních sdružení, mezi jinými například člen UNITED VARs mezinárodního sdružení předních dodavatelů SAP.

MIBCON a.s. klade velký důraz na kvalitu poskytovaných služeb, o čemž svědčí řada významných certifikátů a prestižních ocenění. Více informací na  www.mibcon.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…