Spotřebitelé ocenili maso společnosti Kaufland

25.04.2014 17:18

Ve čtvrtek 24. dubna 2014 proběhl v Hotelu Ambassador – Zlatá Husa slavnostní galavečer, na němž byly vyhlášeny výsledky 14. ročníku prestižního marketingového programu Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka. Společnost Kaufland získala ocenění Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka za své vyzrálé a čerstvé maso značky K-Purland.

Spotřebitelé ocenili maso společnosti Kaufland
Foto: Kaufland
Popisek: Kaufland

Na slavnostním večeru, kterým tradičně provázela herečka Bára Štěpánová, si ocenění převzal ředitel Masozávodu společnosti Kaufland pan Dominik Geisen (viz foto). Ocenění v kategorii vyzrálé a čerstvé maso zahrnuje několik desítek druhů vepřového a hovězího masa značky K-Purland. Společnost Kaufland titul Volba spotřebitelů vnímá jako ocenění kvality, čerstvosti, chuti a také vzhledu obalu svých masových výrobků. Uznání je také jistotou pro všechny zákazníky prodejen Kaufland, že si s masem značky K-Purland kupují jen výbornou kvalitu.

Organizátorem programu, jenž oceňuje inovace na českém trhu rychloobrátkového zboží, je skupina Atoz Retail. I v letošním ročníku byly podkladem pro udělení ocenění výsledky exkluzivního výzkumu agentury STEM/MARK, který proběhl na reprezentativním vzorku čtyř tisíc respondentů. Během letošního ročníku vybírali spotřebitelé ze 127 výrobků v 41 kategoriích. Výsledný index byl kalkulován na základě celkového dojmu, líbivosti obalu a zkušeností s výrobkem v dané kategorii.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šest rodáků. TV Brno 1 odvysílá příběh dvacátého století

17:24 Šest rodáků. TV Brno 1 odvysílá příběh dvacátého století

Největší regionální televize na jižní Moravě TV BRNO 1 nabídne jako jediná regionální televize sedmi…