Startuje O2 Modrý blog. Přináší informace z O2 i ze světa technologií

15.11.2013 17:31

Oficiální blog O2 najdete na adrese http://blog.o2.cz. Blog přináší novinky ze světa technologií i zevnitř O2 - včetně programů Wayra, Think Big nebo Talentum.

Startuje O2 Modrý blog. Přináší informace z O2 i ze světa technologií
Foto: red
Popisek: O2

Současný digitální svět přináší spoustu technologických novinek, o které mají zákazníci a fanoušci O2 ohromný zájem. Abychom měli prostor pro všechny tyto informace, rozhodli jsme se spustit Modrý blog.

Modrý blog doplní tiskové zprávy publikované v tiskovém centru společnosti Telefónica o další zajímavé informace. Vedle toho slouží i pro publikaci článků či statistik, které už jsou příliš rozsáhlé pro sociální sítě. "Jen na Facebooku máme téměř 160 tisíc fanoušků a ti chtějí nejen informace o našich službách, ale i novinky ze světa telekomunikací. Díky Modrému blogu jim toho můžeme sdělit a ukázat víc," říká Dana Dvořáková, ředitelka korporátní komunikace společnosti Telefónica Czech Republic.

Modrý blog bude přinášet nové články obvykle každý všední den a jeho návštěvníci se mohou těšit jak na novinky ze světa technologií, tak na zprávy zevnitř O2. Mezi nimi čtenáři najdou i novinky ze startupového akcelerátoru Wayra či z programů na podporu mladých Think Big a Talentum. Vedle toho bude Modrý blog pravidelně přinášet i recenze nejnovějších telefonů či tipy na užitečné mobilní aplikace.

Modrý blog v České republice navazuje na podobné aktivity O2 v jiných evropských zemích - například na blog The Blue ve Velké Británii či na O2 Blog v Německu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…