Státní zemědělský intervenční fond: Klasáček zavítal s výhrou do Jihlavy

19.08.2016 21:10

Již čtvrtý soutěžící byl odměněn maskotem Klasáčkem za to, že dokáže vybírat kvalitní mléčné výrobky plné zdraví prospěšných benefitů. Tentokrát měla štěstí paní Lucie Diviš Vodičková z Jihlavy. Díky své registraci na webu akademiekvality.cz a zakoupení produktů z mléka označených značkami kvality si odnesla ceny v hodnotě 5.000 Kč.

Státní zemědělský intervenční fond: Klasáček zavítal s výhrou do Jihlavy
Foto: SZIF
Popisek: Státní zemědělský intervenční fond, logo

Maskot Klasáček si pro čtvrtý soutěžní týden udělal výlet na Vysočinu, konkrétně do Jihlavy, kde je přivítala paní Lucie Diviš Vodičková. Všichni se hned přesunuli k lednici a nastalo počítání mléčných výrobků, které na sobě mají ocenění symbolizující jejich kvalitu. Protože byla soutěžící velmi dobře připravena, byla za to náležitě oceněna. Vybrala si pomocníky do kuchyně v celkové hodnotě 5.000 Kč. Konkrétně se jednalo o mixér, mlékovar, zmrzlinovač a spousty dalších kuchyňských produktů.

Velká letní soutěž pomalu vrcholí, ale přesto ještě zbývá poměrně hodně času na to, abyste se jí také zúčastnili. Nakupte mléčné výrobky označené značkami kvality Klasa, Regionální potravina, Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou nebo Bio v hodnotě nejméně 100 Kč v rámci jednoho nákupu. Pak se jen zaregistrujte do soutěže na portálu akademiekvality.cz, zašlete fotku nakoupených výrobků se soutěžními logy a uschovejte si účtenku za nákup. V závěru soutěže proběhne slosování a 3 výherci obdrží ledničku plnou kvalitních mléčných výrobků. Velká letní soutěž probíhá od 11. 7. do 28. 8. 2016. 

Veškeré další informace najdete na akademiekvality.cz .

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…