Student Agency upravuje ceny Kreditového jízdného na autobusy

18.03.2013 17:44

Student Agency, provozovatel dálkových autobusových linek, upravuje ceny tzv. Kreditového jízdného na vybraných linkách – a to v návaznosti na novou metodiku vypočítávání kompenzací tzv. žákovského jízdného ze strany ministerstva dopravy.

Student Agency upravuje ceny Kreditového jízdného na autobusy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radim Jančura, majitel Student Agency

„Chceme pro studenty dojíždějící našimi autobusy do škol, stejně jako například pro děti zachovat většinou stejnou výši slev, případně tyto slevy ještě více zvýhodnit,“ říká Ivana Kašická, ředitelka autobusové dopravy Student Agency a dodává: „Vzhledem k tomu, že se změnila metodika výpočtu úhrady těchto slev ze strany ministerstva dopravy, upravili jsme v návaznosti na to i základ pro výpočet slev – tedy cenu Kreditových jízdenek.“

Na vybraných linkách se tedy pro dospělé cestující mírně navyšuje cena Kkreditové jízdenky – většinou o 2-5 Kč, ceny pro studenty či děti se naopak buď snižují, nebo se nemění. Nové ceny jsou v platnosti od zítřka, středy 13. března. Ostatní ceny jízdenek – tedy obyčejné jízdné na pevné datum a další slevy se v naprosté většině nemění.

Kreditová jízdenka je bezplatná registrace s doživotní platností, která umožňuje pravidelným zákazníkům Student Agency a RegioJet cestovat za zvýhodněné jízdné. Nově slouží také jako základ pro výpočet slev pro žákovské jízdné a slev pro přepravu dětí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…