Studenti jezdí s LEO Express téměř za polovinu

02.12.2013 9:26

LEO Express spustil nový tarif s:)mile Student. Jedná se o kombinaci žákovského jízdného a věrnostních slev. Studenti tak celkově ušetří až 46 % z jízdného.

Studenti jezdí s LEO Express téměř za polovinu
Foto: LEO Express
Popisek: Nová souprava LEO Express se poprvé předvedla v Česku

Tarif s:)mile Student je určen pro držitele žákovských průkazů (15 – 26 let) a věrnostních s:)mile karet pro cestování na trase potvrzené v žákovském průkazu. Studenti dostanou 25% slevu na žákovské jízdné a dále 20% věrnostní slevu. Přímá sleva tedy tvoří 40 %. Navíc členové věrnostního programu získávají body neboli s:)miles za každou jízdu, které mohou dále směnit na kredit. Konkrétně za každých utracených 10 Kč získají 1 smile a za 200 smiles 100 kreditů, což odpovídá 5 % z utracené částky. Mimo špičku (všechny spoje v pondělí, úterý, středu a sobotu) mohou nově všichni členové s:)mile Club získat dokonce dvojnásobek bodů. Celková výše slevy může tedy být až 46 %.

V současnosti tvoří studenti 10 % cestujících LEO Express. Společnost má ambici počet studentů zdvojnásobit. „Snažíme se přinést vysoký standard služeb na českou železnici, ale konkurence nás svými podnákladovými cenami nutí v cenové válce pokračovat. Studenti jsou významnou skupinou zákazníků, která je velmi citlivá na cenu. Spojení žákovského jízdného a naší stěžejní aktivity – věrnostního programu – bylo pro nás jasným krokem,“ komentuje Leoš Novotný, generální ředitel společnosti.

Registrace do věrnostního programu je zdarma a kromě slev získají členové také Kofolu zdarma, bodový bonus při dobití kreditu nebo možnost bezpečné platby kreditem na pokladnách. Registrace je možná online na www.smileclub.cz nebo na pokladnách LEO Express ve vybraných stanicích.
Ke dnešnímu dni se do programu od 17. 9. registrovalo více než 24 tisíc cestujících.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LEO Express

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: S poštovními emoji po Česku

22:03 Česká pošta: S poštovními emoji po Česku

V úterý 7. května uvede Česká pošta do prodeje výplatní samolepící písmenové poštovní známky Emoji. …