TA ČR: S Izraelem podporujeme české startupy v oblasti sociálních inovací

30.07.2017 19:42

Velvyslanectví Státu Izrael v České republice pořádá soutěž, která je zaměřena na inovativními začínající firmy, které mají podnikatelský záměr se společenským přínosem. Vítěz soutěže vyhrává zpáteční letenku a pobyt v Izraeli. Letošní hodnocení český inovativních projektů se uskutečnilo 28. července 2017 za podpory Technologické agentury ČR (TA ČR).

TA ČR: S Izraelem podporujeme české startupy v oblasti sociálních inovací
Foto: TA ČR
Popisek: Technologická agentura České republiky (TA ČR)

Vítězem se stala firma CityBarometer, která pomáhá vedení měst efektivně zapojovat občany do rozhodování o dalším rozvoji města. Zástupci CityBarometru budou mít tak možnost zakusit neopakovatelnou atmosféru festivalu DLD Tel Aviv Innovation Festival ve dnech 3. - 7. září 2017 a setkat se s mnoha experty, potenciálními partnery či investory. Tato soutěž probíhá i na jiných izraelských ambasádách na světě. Vítězové se poté spolu setkají právě v Izraeli.

„Těší mě, že Technologická agentura spolupracuje s Izraelem v oblasti podpory inovativních startupů. Izrael je často nazýván Startup Nation, zejména díky jedinečnému inovačnímu ekosystému, který za posledních 25 let vyprodukoval stovky světově úspěšných startupů,“ upozornil Petr Očko, předseda TA ČR. „Izrael je nám inspirací jak podporovat inovativní nápady či mladé výzkumníky. To je i jedním z cílů TA ČR například v programech GAMA a ZÉTA," dodal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…