TIP na léto: Jak poznáte čerstvou rybu?

17.08.2014 14:00 | Zprávy

Má červené žábry, nezkalené oči a perleťové maso

TIP na léto: Jak poznáte čerstvou rybu?
Foto: TV Prima
Popisek: Jakub Vágner

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

Zastrojování platů

Na jaké částce by podle vás měly být platy politiků zastropovány nebo na co by měly být navázány? A řeší něco zmrazení platů, když dřív nebo později dojde k rozmrazení?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Budoucí tunel mezi Dejvicemi a Veleslavínem získal zelené razítko EIA

7:16 Správa železnic: Budoucí tunel mezi Dejvicemi a Veleslavínem získal zelené razítko EIA

Klíčová část projektu Praha – Letiště – Kladno se může posunout do další fáze příprav. Ministerstvo …