Tiskové prohlášení Rudolfa Baránka

09.06.2016 15:55

Odstupuji z funkce prvního místopředsedy Strany soukromníků České republiky. Nechci, aby cíleně vyvolaná mediální kauza kolem mé osoby poškozovala ambice Strany soukromníků České republiky v nadcházejících krajských a senátních volbách, ale také dobře fungující koaliční spolupráci se Stranou svobodných občanů.

Tiskové prohlášení Rudolfa Baránka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Rudolf Baránek

Stranu soukromníku České republiky i dnešní koaliční spolupráci se Svobodnými považuji za své dítě a nepřipustím, aby jí bylo ubližováno kvůli mé osobě. V dnešní době politické arogance, kdy různí politici odmítají přijmout svou politickou odpovědnost, jsem přijal toto zásadní rozhodnutí, aniž bych byl k němu kýmkoliv tlačen.

Rád bych však zdůraznil, že se cítím být zcela nevinný a věřím, že svou nevinu prokáži pomocí dovolání, obnovením soudního procesu a zveřejnění všech odposlechů, což povede k očištění mého jména.

Rudolf Baránek 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…