UJAK Praha otevře v září dveře novým studentům

15.08.2012 12:30

Příležitost nahlédnout do prostor UJAK a zažít atmosféru vysokoškolského prostředí budou mít uchazeči o studium na Univerzitě Jana Amose Komenského Praha. Dozvědí něco o historii školy, jež v loňském roce oslavila desetileté výročí, připraveny jsou pro ně samozřejmě také informace o jednotlivých studijních oborech včetně profilových předmětů, předmětů státní závěrečné zkoušky a možností uplatnění.

UJAK Praha otevře v září dveře novým studentům
Foto: Redakce
Popisek: UJAK

V pondělí 3. září v učebně A102 v 15:30se představí Humanitně zaměřené studijní obory: Vzdělávání dospělých (Bc.); Andragogika (Mgr., PhDr., Ph.D.); Manažerská studia - řízení lidských zdrojů (Bc.); Speciální pedagogika (Bc., Mgr., PhDr., Ph.D.); a v 17:00 Studijní obory zaměřené na mediální komunikaci: Sociální a masová komunikace (Bc., Mgr.); Audiovizuální komunikace a tvorba (Bc.); Scénická a mediální studia (Bc.).

O den později, 4. září v učebně A102 v 15:30 Ekonomicko-manažerské studijní obory: Evropská hospodářskosprávní studia (Bc., Ing.); Management cestovního ruchu (Bc.,Ing.); Právo v podnikání (Bc.); Bezpečnostní studia (Bc.)Pojišťovnictví (Bc.); a v 17:00 Bc. studium pro absolventy VOŠ: Evropská hospodářskosprávní studia; Management cestovního ruchu; Sociální a masová komunikace; Vzdělávání dospělých; Bezpečnostní studia.

Tři bakalářské studijní obory a to Vzdělávání dospělých, Speciální pedagogika a vychovatelství a Sociální a mediální komunikace“ nabízí v tomto akademickém roce univerzita distanční formu studia.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jr

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…