ÚOHS povolil ve zjednodušených řízeních dvě spojení soutěžitelů v oblasti IT

05.04.2022 10:29 | Tisková zpráva

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení společnostem CSW Holding, s. r. o., a LIGELTA HOLDINGS LTD spojení soutěžitelů, v jehož konečném důsledku mají prostřednictvím jimi společně kontrolované společnosti Solitea, a. s., získat možnost společně kontrolovat společnost TECHNISERV IT, spol. s r. o. Ke spojení soutěžitelů dochází v oblasti informačních technologií, zejména v oblasti vývoje a dodávek podnikové datové infrastruktury, vývoje informačních systémů a souvisejících služeb.

ÚOHS povolil ve zjednodušených řízeních dvě spojení soutěžitelů v oblasti IT
Foto: ÚOHS
Popisek: ÚOHS

Úřad rovněž ve zjednodušeném řízení povolil jihokorejským soutěžitelům LG Electronics Inc. a SM ENTERTAINMENT CO., Ltd., vytvoření společného podniku Fitness CANDY CO., Ltd., který bude působit jako provozovatel platformy určené k poskytování obsahu, služeb a produktů souvisejících s fitness aktivitami.

Úřad zjistil, že spojení nebudou mít za následek podstatné narušení hospodářské soutěže, a fúze povolil. Rozhodnutí jsou pravomocná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…