ÚZSVM: O elektronickou aukci v okrese Nový Jičín byl velký zájem

27.07.2018 17:14

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) v Novém Jičíně prodal prostřednictví elektronického aukčního systému další drobné movité věci. Nečekaný zájem projevili lidé o zámkovou vložku značky Fab. Zajímavý osud pak měla nabízená sekera.

ÚZSVM: O elektronickou aukci v okrese Nový Jičín byl velký zájem
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

V aukci o zámkovou vložku Fab spolu se 3 klíči učinili zájemci celkem pět příhozů, čímž se vyvolávací cena navýšila z 10 Kč až na 30 Kč.

Sekera s dřevěným topůrkem prodaná za 110 Kč byla v minulosti použita ke spáchání trestného činu dvěma muži bulharské národnosti, kteří těžce zranili svého krajana při vyřizování osobních záležitostí. V letních měsících loňského roku byla manželka jednoho z Bulharů slovně i fyzicky napadena při výkonu zaměstnání. Toto jednání si nenechala sama pro sebe a telefonicky kontaktovala svého muže. Ten se spolu se svým bratrem vydal za manželkou do zaměstnání. Dotyčného muže si vyhlédli a napadli údery do hlavy pomocí přinesené sekery. S útokem přestali, až když napadený muž upadl a nehýbal se. Ze strachu oba bratři utekli na nedalekou ubytovnu, kde byli následně zadrženi policií.

Movité věci nabyla Česká republika na základě rozsudků vydaných v trestním řízení Okresním soudem v Novém Jičíně. Další předměty nabízené v elektronickém aukčním systému naleznete na stránkách www.nabidkamajetku.cz

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…