ÚZSVM: O elektronickou aukci v okrese Nový Jičín byl velký zájem

27.07.2018 17:14

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) v Novém Jičíně prodal prostřednictví elektronického aukčního systému další drobné movité věci. Nečekaný zájem projevili lidé o zámkovou vložku značky Fab. Zajímavý osud pak měla nabízená sekera.

ÚZSVM: O elektronickou aukci v okrese Nový Jičín byl velký zájem
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

V aukci o zámkovou vložku Fab spolu se 3 klíči učinili zájemci celkem pět příhozů, čímž se vyvolávací cena navýšila z 10 Kč až na 30 Kč.

Sekera s dřevěným topůrkem prodaná za 110 Kč byla v minulosti použita ke spáchání trestného činu dvěma muži bulharské národnosti, kteří těžce zranili svého krajana při vyřizování osobních záležitostí. V letních měsících loňského roku byla manželka jednoho z Bulharů slovně i fyzicky napadena při výkonu zaměstnání. Toto jednání si nenechala sama pro sebe a telefonicky kontaktovala svého muže. Ten se spolu se svým bratrem vydal za manželkou do zaměstnání. Dotyčného muže si vyhlédli a napadli údery do hlavy pomocí přinesené sekery. S útokem přestali, až když napadený muž upadl a nehýbal se. Ze strachu oba bratři utekli na nedalekou ubytovnu, kde byli následně zadrženi policií.

Movité věci nabyla Česká republika na základě rozsudků vydaných v trestním řízení Okresním soudem v Novém Jičíně. Další předměty nabízené v elektronickém aukčním systému naleznete na stránkách www.nabidkamajetku.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Pomoc obětem diskriminace je společný cíl ombudsmana i nevládních organizací

19:02 Ombudsman: Pomoc obětem diskriminace je společný cíl ombudsmana i nevládních organizací

Nevládní organizace pomáhají Romům, lidem s postižením, samoživitelkám nebo seniorům. Ombudsman prot…