ÚZSVM dohledává vlastníky u pozemků dotčených výstavbou díla Skalička

17.09.2017 20:34

Výstavbou vodního díla Skalička, které bude realizované státním podnikem Povodí Moravy, s.p. , je dotčeno i 92 pozemků vedených na neznámé nebo nedostatečně identifikované osoby. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových v Přerově dohledal nedostatečně identifikované vlastníky právě u pozemků dotčených výstavbou Vodního díla Skalička.

ÚZSVM dohledává vlastníky u pozemků dotčených výstavbou díla Skalička
Foto: ÚZSVM
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Za účelem vypořádání majetkoprávních vztahů k pozemkům, které budou touto výstavbou dotčeny, provedlo pracoviště ÚZSVM v Přerově šetření. V současné době se úřadu podařilo dohledat vlastníka, případně dědice,  u 67 pozemků v k. ú. Zámrsky a k.ú. Špičky, čímž ÚZSVM přispěl k urychlení procesu majetkoprávního vypořádání v souvislosti s touto významnou stavbou.

Nemovitosti s nedostatečně identifikovatelným vlastníkem – jedná se o nemovitosti, u kterých v katastru nemovitostí není dostatečně určitě uveden jejich vlastník. Zejména to jsou případy, kdy nemovitost vedená v katastru nemovitostí nemá zapsaného žádného vlastníka (tj. není zapsána na žádný list vlastnictví) a dále nemovitosti vlastníků, kteří v katastru nemovitostí uvedeni sice jsou, ale zápis neumožňuje jejich dostatečnou identifikaci. ÚZSVM tyto nemovitosti průběžně dohledává. Seznam tzv. nedostatečně identifikovatelných vlastníků zveřejňuje ÚZSVM na svých webových stránkách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…