ÚZSVM předal k likvidaci nelegální herní přístroje

26.01.2016 13:45

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových ve Strakonicích předal k likvidaci 12 výherních hracích přístrojů.

ÚZSVM předal k likvidaci nelegální herní přístroje
Foto: ÚZSVM
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Hazardní přístroje spolu s finanční hotovostí ve výši 15 018 korun propadly státu pravomocným usnesením soudu v Českých Budějovicích. Přístroje byly provozovány na základě padělaných a pozměněných osvědčení o provozuschopnosti. Hotovost byla odvedena do státního rozpočtu a přístroje předány k zajištění likvidace odbornou firmou.

Nelegální hrací přístroje byly zabaveny ve třech restauracích ve Strakonicích a v jedné ve Volenicích.  Při namátkové kontrole Cizinecké policie na Městském úřadu ve Strakonicích si policie nechala předložit všechny výpisy z osvědčení, které měl v tu chvíli odbor v povolovacím řízení. Cizinecká policie totiž dostala informaci, že se v České republice rozmáhá padělání Výpisů z osvědčení o provozuschopnosti výherních hracích přístrojů. Policie zjistila, že právě strakonické automaty mají osvědčení, která mohou být padělaná, což se nakonec prokázalo.  Podobně bylo odhaleno i nelegální zařízení ve Volenicích.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…