ÚZSVM převzal od Agentury ochrany přírody a krajiny ČR objekt pro chov vyder

17.10.2017 17:26

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) v Havlíčkově Brodě převzal od Agentury ochrany přírody a krajiny České republiky budovu včetně pozemku v Pavlově u Ledče nad Sázavou, která slouží jako objekt pro pozorování a chov vyder.

ÚZSVM převzal od Agentury ochrany přírody a krajiny ČR objekt pro chov vyder
Foto: ÚZSVM
Popisek: vydra

Nachází se v areálu záchranné stanice pro handicapované živočichy Stanice Pavlov o.p.s. Hlavním posláním této obecně prospěšné společnosti  je zajistit pomoc volně žijícím živočichům a umožnit jejich plnohodnotný návrat do volné přírody. Další její činností je environmentální vzdělávání, výchova a osvěta, účast v programech pro záchranu ohrožených druhů naší přírody, pořádání akcí pro veřejnost, zejména pro školní mládež.

Převzaté nemovité věci mají celkovou účetní hodnotu 1 297 466 Kč.

Povinnost převzít nepotřebný majetek od organizačních složek státu a státních organizací Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových vznikla dnem 1. března 2016, kdy nabyla účinnosti novela zákona o majetku České republiky a jejím vystupování v právních vztazích.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…